17 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Εκτροπή οχήματος με θανάσιμο τραυματισμό στην Αρκαδία, εξιχνίαση απάτης στην Αργολίδα, συλλήψεις σε Λακωνία και Μεσσηνία

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

 

Εξιχνίαση μίας (1) περίπτωσης απάτης Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Επιδαύρου, μία (1) περίπτωση απάτης σε βάρος ημεδαπής, που έγινε την 15.7.2021, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Επιδαύρου Αργολίδας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία, σε βάρος 29χρονου ημεδαπού, για απάτη.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

 

Εκτροπή οχήματος με θανάσιμο τραυματισμό Χθες (21.7.2021) το απόγευμα, στο 152,4ο χιλιόμετρο του Νέου Αυτοκινητόδρομου Αθηνών – Τρίπολης – Καλαμάτας και Κλάδου Λεύκτρου – Σπάρτης, Ι.Χ. επιβατηγό όχημα, που οδηγούσε 54χρονη ημεδαπή και επέβαινε 77χρονη ημεδαπή, εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε σταθερό αντικείμενο (προστατευτικές μπάρες) και στη συνέχεια ανετράπη, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τους. Μεταφέρθηκαν στο Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης, όπου λίγες ώρες μετά η 77χρονη υπέκυψε στα τραύματα της. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Ανατολικής Πελοποννήσου.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

 

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για απόπειρα κλοπής Συνελήφθησαν, χθες (21.7.2021) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, δύο (2) ανήλικοι ημεδαποί, γιατί διέρρηξαν οικία ημεδαπού, με σκοπό την κλοπή, χωρίς όμως να ολοκληρώσουν την πράξη τους. Για την ίδια υπόθεση, αναζητείται 41χρονη ημεδαπή, μητέρα ενός εκ των ανηλίκων, για παραμέληση της εποπτείας του. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή Συνελήφθη, χθες (21.7.2021) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 24χρονος ημεδαπός, γιατί προχθές (20.7.2021) το μεσημέρι, εισήλθε σε θερμοκήπιο ημεδαπού και αφαίρεσε ηλεκτρική καλωδίωση, μήκους -150- μέτρων. Επιπλέον, όπως προέκυψε από την προανάκριση, ο 24χρονος, κατά το χρονικό διάστημα από την 9.7.2021 έως και την 16.7.2021, είχε διαπράξει ακόμη -2- περιπτώσεις κλοπών σε θερμοκήπια, από τα οποία είχε, επίσης, αφαιρέσει καλώδια ηλεκτρικού ρεύματος.
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (21.7.2021) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τριφυλίας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 43χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -9,8- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας.

 

Περισσότερα Άρθρα

Σύλληψη στην Αργολίδα

  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ   Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (20.11.2022) το απόγευμα, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας, 23χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα και τρίφτη κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου.

Παγκόσμια Ημέρα Επιστήμης για την Ειρήνη και την Ανάπτυξη

Η 10η Νοεμβρίου καθιερώθηκε ως «Παγκόσμια Ημέρα της Επιστήμης για την Ειρήνη και την Ανάπτυξη» το 1999 από τη Γενική Συνέλευση της UNESCO. Η Ημέρα αυτή μας δίνει την ευκαιρία να αποτίσουμε τον οφειλόμενο φόρο τιμής στην επιστήμη και τη συνεισφορά της στην αειφόρο ανάπτυξη και την ενδυνάμωση των προοπτικών της ειρήνης. Από την αγροτική […]