20 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Εκτός παράταξης Π.Τατούλη ο Β.Σιδέρης

Εκτός της παράταξης έθεσε τον περιφερειακό σύμβουλο της Αργολίδας, Βασίλη Σιδέρη, ο τέως περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης.

Μάλιστα, τον καλεί, να παραδώσει την έδρα της Αργολίδας, στην παράταξη ”Νέα Πελοπόννησος”.

Η ανακοίνωση – απόφαση της ”Νέας Πελοποννήσου”, βγήκε, μετά από δημόσιες δηλώσεις του Βασίλη Σιδέρη (πρόεδρος της ΕΠΣ Αργολίδας), σε συνέντευξή του, στην εκπομπή ”ΠροΒΟΛΕΣ”, της Τζένης Σουκαρά.

Μεταξύ, άλλων, η ανακοίνωση της παράταξης του Πέτρου Τατούλη, αναφέρει για το θέμα:

“Ο Περιφερειακός Σύμβουλος της «Νέας Πελοποννήσου», κ. Βασίλης Σιδέρης, έχει αποκοπεί από τις αρχές και τις αξίες που διέπουν την αυτοδιοικητική μας παράταξη με επικεφαλής τον Πέτρο Τατούλη.

Η προσπάθεια του να υποστηρίξει την επικείμενη υποψηφιότητα του ως υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία τον έχει επιτάξει σε λογικά και τυχοδιωκτικά άλματα, προκειμένου να αντλήσει πολιτικά οφέλη για τον ίδιο και μόνο.

Εξ αυτού, και οι δηλώσεις του ότι το έργο της νυν Περιφερειακής Αρχής στην Αργολίδα είναι μηδαμινό, αλλά για αυτό δήθεν «δεν φταίει ο Παναγιώτης Νίκας», αλλά οι τρεις (3) Περιφερειακοί Σύμβουλοι της παράταξης του κ. Νίκα στην Αργολίδα, τους οποίους ο κ. Σιδέρης νουθετεί «να σκεφτούν σοβαρά»!

Ο κ. Σιδέρης μάλιστα προκειμένου να αποκομίσει πολιτικά προσωπικά οφέλη με περισσό πολιτικό θράσος, φτάνει στο σημείο μετά από χρόνιες καθυβρίσεις προς τον Δήμαρχο Άργους-Μυκηνών, να δηλώνει πως ο κ. Καμπόσος «έχει κάνει έργο» για το Άργος!

Ο κ. Σιδέρης προσπαθεί να «κλείσει» τα προσωπικά του μέτωπα με το βλέμμα στραμμένο στην κάλπη και με μοναδικό του στόχο την προσωπική του ψηφοθηρία (…)”.

Περισσότερα Άρθρα

Σύλλογος εστίασης ‘Αργους: Συνοδοιπόρος ο Δημήτρης Καμπόσος

Μέλη του συλλόγου μας συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών, κ. Δημήτρη Καμπόσο όπου και του εκθέσαμε ζητήματα που αφορούν τον τομέα της εστίασης, ο οποίος έχει πληγεί σφόδρα από την εξάπλωση του κορονοϊού. Ο Δήμαρχος, θέτοντας ως ύψιστη προτεραιότητα τον τομέα της καθαριότητας και υγιεινής σε ολόκληρο τον Δήμο, ανακοίνωσε την επανάληψη των ειδικών […]

Στην Καρδίτσα η αποστολή αγάπης του Δήμου Ναυπλιέων

Έφτασε η αποστολή βοήθειας του Δήμου Ναυπλιέων στους πληγέντες του Νομού Καρδίτσας και συγκεκριμένα στον Δήμος Μουζακίου, που συγκεντρώθηκε μετά από πρωτοβουλία του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου. Η βοήθεια που προσέφεραν απλοί πολίτες και σύλλογοι ήταν πρωτοφανής δείχνοντας με τον καλύτερο τρόπο την διάθεση αλληλεγγύης των πολιτών του Δήμου μας προς τους σκληρά δοκιμαζόμενους κατοίκους […]