19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Τρία μέτρα Σταυρό σήκωσαν στο κέντρο του Ναυπλίου

Τρία μέτρα Σταυρό σήκωσε στο κέντρο του Ναυπλίου, στην Ενδεκάτη, συνεργείο του Δήμου Ναυπλιέων στα πλαίσια των εορτασμών του Πάσχα, σήμερα Μεγάλη Πέμπτη 16 Απριλίου 2020.

Με πρωτοβουλία του προέδρου της τοπικής κοινότητας Ναυπλίου, Ιορδάνη Δαμιανού, φτιάχτηκε ξύλινος σταυρός τριών μέτρων και τοποθετήθηκε στο κέντρο του Ναυπλίου.

Σκοπός του εγχειρήματος είναι η ψυχική ανάταση των πολιτών του Δήμου εν όψη της περιόδου της μεγάλης Εβδομάδας που διανύουμε, τόνισε ο πρόεδρος της κοινότητας Ναυπλίου.

Περισσότερα Άρθρα

Εμβολιασμός κατ΄οίκον: Ανοίγει αύριο η πλατφόρμα για τα ραντεβού – Ποια είναι τα κριτήρια

Αύριο το πρωί ανοίγει η πλατφόρμα για τους κατ’ οίκον εμβολιασμούς σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο γ.γ. Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υπουργείου Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους κατά την ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας για την πορεία της πανδημίας, το απόγευμα της Δευτέρας. Τα ραντεβού των πολιτών της κατηγορίας αυτής, θα μπορούν να τα κλείνουν οι γιατροί τους, είτε […]

Το Πορτρέτο των Μηνών – Σεπτέμβριος – ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!

Ο Σεπτέμβριος είναι ο ένατος μήνας του ισχύοντος Γρηγοριανού Ημερολογίου, με διάρκεια 30 ημερών. Η λέξη Σεπτέμβριος, September στα λατινικά, προέρχεται από το αριθμητικό septem (σέπτεμ = επτά), καθώς ήταν ο έβδομος μήνας του αρχαίου δεκάμηνου ρωμαϊκού ημερολογίου. Αργότερα, με την προσθήκη του Ιανουαρίου και του Φεβρουαρίου, ο Σεπτέμβριος μετακινήθηκε στην ένατη θέση, χωρίς όμως […]