17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Εμπορικός Σύλλογος Άργους: Τί θα ισχύσει από αύριο

Την Δευτέρα 5 Απριλίου τα καταστήματα θα λειτουργήσουν και πάλι στην πόλη μας. Ο καταναλωτής έχοντας στείλει μήνυμα στο 13032 έχει στην διάθεσή του 3 ώρες να πραγματοποιήσει τις αγορές του.

Αφού επιβεβαιωθεί μετά από τηλεφωνική επικοινωνία το ραντεβού με μήνυμα ή ηλεκτρονικά μπορεί να επισκεφτεί το κατάστημα εντός (click inside ), ή για παραλαβή της παραγγελίας στην είσοδο (click away)

Τα καταστήματά μας τηρούν όλα τα μέτρα ασφαλείας ώστε να είμαστε όλοι μας υγιείς ,επιβεβαιώνοντας πάλι την επιδημιολογική ασφάλεια του κλάδου μας.

Το ωράριο των καταστημάτων είναι από Δευτέρα , Τετάρτη 8.30 με 14.00 , Σάββατο 8.30 με 14.30 και Τρίτη , Πέμπτη , Παρασκευή το πρωί 8.30 μέ 14.00 και το απόγευμα 17.00 μέχρι 20.30 το βράδυ.

 

Εμπορικός Σύλλογος Άργους

Περισσότερα Άρθρα

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 8 Μαρτίου

Τα ζώδια σήμερα Τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Δευτέρα 7 Μαρτίου 2021. Πώς θα είναι η μέρα σας; ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04 Οι εκπλήξεις που έρχονται στο μονοπάτι σας είναι τεράστιες και σας αξίζουν στο έπακρο. Εσείς που είστε μόνοι, μην κάνετε κάτι που θα σας συνδέσει με το άτυχό σας παρελθόν. […]

Τι ισχύει από σήμερα σε όλη τη χώρα λόγω της πανδημίας του κορονοϊού

Στο επίπεδο πολύ αυξημένου κινδύνου, «βαθύ κόκκινο», εντάσσονται από σήμερα η περιφερειακή Ενότητα της Κω καθώς και ο δήμος Ήλιδας της Π.Ε Ηλείας. Ακόμη, στο «βαθύ κόκκινο» παραμένουν: η Περιφέρεια Αττικής, η Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας, οι Περιφερειακές Ενότητες Βοιωτίας, Εύβοιας (πλην των Δήμων Μαντουδίου- Λίμνης – Αγίας Άννας και Ιστιαίας – Αιδηψού) και Ευρυτανίας, οι […]