19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Εμπορικός Σύλλογος Άργους: Τηλεδιάσκεψη για τα προβλήματα που απασχολούν τον εμπορικό κόσμο

Το Σάββατο 20 Μαρτίου και ώρα 18.00, πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη που διοργάνωσε ο Εμπορικός και Επιχειρηματικός Σύλλογος Άργους με προσκεκλημένους του Βουλευτές του νομού μας κ. Ιωάννη Ανδριανό, κ. Ιωάννη Γκιόλα και κ. Ανδρέα Πουλά καθώς και τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Ιωάννη Μαλτέζο και τον πρόεδρο του Εμπορικού Επιμελητηρίου Άργους κ. Φώτη Δαμούλο.

Η συζήτηση που αναπτύχθηκε μεταξύ των συμμετεχόντων είχε σαν θέμα τα προβλήματα που απασχολούν τον εμπορικό κόσμο και κυρίως την άμεση και έμμεση οικονομική ενίσχυση που θα πρέπει και επιβάλλεται να λάβουν οι επιχειρήσεις, για την διασφάλιση της επιβίωσής τους, δεδομένου ότι έχουν εξαντληθεί από το συνεχόμενο για αρκετούς μήνες lockdown και με πολλά από τα εμπορεύματα να παραμένουν αδιάθετα.

Επίσης έγινε αίτημα προς τους βουλευτές να εισηγηθούν στον αρμόδιο υπουργό να σταματήσει η είσοδος των πελατών στα καταστήματα με τηλεφωνικά ραντεβού, μηνύματα και διάφορους άλλους ανασταλτικούς τρόπους, που προκαλούν σύγχυση σε όλους και να παραμείνει μόνο ο όρος του ενός (1) ατόμου ανά 25 τετραγωνικά όπως στα καταστήματα τροφίμων.

Οι εντυπώσεις που αποκομίσαμε από τους συμμετέχοντες ως προς την κατανόηση των προβλημάτων μας ήταν οι καλύτερες, γιατί φάνηκε πως όλοι αντιλαμβάνονται την δεινή θέση μας και τα προβλήματά μας.

Ελπίζουμε αυτή η καλή διάθεση που είδαμε στην συνάντηση να συνεχίσει να υφίσταται και να προωθηθούν τα αιτήματά μας και οι αγωνίες μας προς τα αρμόδια υπουργεία.

Είμαστε σε αναμονή των ενεργειών τους.

Εκ του ΔΣ

Περισσότερα Άρθρα

Παρέμβαση Ανδριανού στη Βουλή για τις πολύ χαμηλές τιμές παραγωγού στο ελαιόλαδο

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε σήμερα Αναφορά προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μ. Βορίδη με θέμα την ανάγκη αντιμετώπισης του προβλήματος των πολύ χαμηλών τιμών παραγωγού στο ελαιόλαδο που παρατηρούνται για δεύτερη συνεχή χρονιά, καθιστώντας ορατό τον κίνδυνο να καταστεί η ελαιοπαραγωγή ασύμφορη για τους καλλιεργητές, ιδιαίτερα […]

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ: Δημήτρης Γκόγκος ή «Μπαγιαντέρας»

Σπουδαίος ρεμπέτης, γνωστός και ως «Μπαγιαντέρας». Γεννήθηκε το 1903 στο Χατζηκυριάκειο, στον Πειραιά, και ήταν το τελευταίο από τα 22 παιδιά του Γιάννη Γκόγκου, υπαξιωματικού του Βασιλικού Ναυτικού από τον Πόρο, και της Αγγελικής από την Ύδρα. Από μικρός ακολούθησε το δρόμο των γραμμάτων και σπούδασε ηλεκτρολόγος. Δεν άσκησε, όμως, ποτέ το επάγγελμα, λόγω του […]