22 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Εμπορικός Σύλλογος Ναυπλίου: Το Open Mall Δήμου Ναυπλιέων παίρνει σάρκα και οστά

Ακόμη ένα οραματικό έργο ξεκινά!

Η δέσμευσή μας προς τους καταστηματάρχες για την υλοποίηση της Δράσης << ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ – OPEN MALL >> παίρνει σάρκα και οστά.

Σε απόλυτη συνεργασία με τον Δήμο Ναυπλιέων (δικαιούχος) υπεγράφησαν εχθές στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Ναυπλίου (συνδικαιούχος), παρουσία του Δημάρχου Ναυπλιέων κ. Δ. Κωστούρου, οι συμβάσεις μεταξύ του Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου κ. Κ. Βερδελή και των Συμβούλων που θα εργαστούν πάνω σε αυτή τη καινοτόμα δράση.

Σε ένα κλίμα εξαιρετικά συνεργάσιμο, εποικοδομητικό και συλλογικό από όλες τις πλευρές, συζητήθηκαν τα διαδικαστικά, παρουσιάστηκαν οι ιδέες, αναφέρθηκαν τα σημεία που πρέπει να δοθεί ώθηση και είμαστε σίγουροι ότι το Ναύπλιο θα έχει πια τη δική του Εμπορική Ταυτότητα και τα καταστήματα της πόλης θα αλλάξουν ριζικά την εικόνα τους, θα αναβαθμιστούν και θα αναδείξουν την τοπική αγορά.

Ένα σημαντικό έργο πνοής με στόχο τη προσέλευση αγοραστικού κοινού προς όφελος όλων.

Το πρόγραμμα από τη πλευρά του Εμπορικού Συλλόγου , θα επιμελείται Αρχιτεκτονικά ο κ. Π. Παπασωτηρίου, για την ανάδειξη ταυτότητας της Εμπορικής Περιοχής και για όλες τις επιμέρους ενέργειες της προετοιμασίας και υλοποίησης του έργου ο Οικονομολόγος κ. Γ. Παπαδημητρίου.

Ευχαριστούμε θερμά όλους για την αγαστή συνεργασία.

Εκ του ΔΣ

Περισσότερα Άρθρα

ΔΕΣΜΟΙ ΑΙΜΑΤΟΣ : Το Άγιο φως της Ανάστασης του Χριστού να φωτίσει τις ψυχές και τις ζωές όλων

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Νομού Αργολίδας “Δεσμοί Αίματος” εύχεται από καρδιάς στα μέλη, στους εθελοντές αιμοδότες του Συλλόγου καθώς και σε όλους, το Άγιο φως της Ανάστασης του Χριστού να φωτίσει τις ψυχές και τις ζωές όλων και να μας δώσει την δύναμη για την δική μας ανάσταση, από το σκοτάδι στο φως. Ευχαριστούμε θερμά […]

Στην Ύδρα για τα Μιαούλεια 2020 ο υπ. Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης

Ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Πλακιωτάκης από την Ύδρα όπου βρίσκεται για τα Μιαούλεια 2020, προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση: «Παρευρίσκομαι στα Μιαούλεια 2020, που περιλαμβάνουν μια σειρά σημαντικών εκδηλώσεων και δράσεων, για τις οποίες αξίζει κάθε έπαινος στο Δήμο Υδραίων και όλους τους συντελεστές τους. Ο καλύτερος τρόπος να τιμήσουμε τα 185 […]