18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Εμπρηστική επίθεση σε έκθεση αυτοκινήτων στη Καισαριανή


Εμπρηστική επίθεση σε έκθεση αυτοκινήτων σημειώθηκε μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης στην Καισαριανή και είχε ως αποτέλεσμα να προκληθούν τεράστιες ζημιές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα.
Στον προαύλιο χώρο

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από την Πυροσβεστική, η πυρκαγιά ξέσπασε λίγο πριν τη 01.30 σήμερα Πέμπτη στον προαύλιο χώρο της έκθεσης επί της οδού Υμηττού 35, όπου βρίσκονταν σταθμευμένα αρκετά οχήματα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι πιθανόν η πυρκαγιά να εκδηλώθηκε σε ένα από αυτά και να επεκτάθηκε καθώς βρίσκονταν το ένα δίπλα στο άλλο.

Τεράστιες ζημιές

Για την κατάσβεση έσπευσε στο σημείο ισχυρή δύναμη της πυροσβεστικής που αποτελείτο από 13 πυροσβέστες και 5 οχήματα.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, κάηκαν ολοσχερώς 5 αυτοκίνητα ενώ σε άλλα τρία προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές.

YouTube player

πηγη:newsit.gr

Περισσότερα Άρθρα

Έφυγε από τη ζωή η Νίκη Γουλανδρή

Σε ηλικία 94 ετών έφυγε σήμερα η ζωγράφος Νίκη Γουλανδρή. Η Νίκη Γουλανδρή ήταν Ελληνίδα ευεργέτιδα και επιτυχημένη βοτανική ζωγράφος. Βοήθησε στην εικονογράφηση αρκετών βοτανολογικών βιβλίων, όπως τα Wild Flowers of Greece (Άγρια άνθη της Ελλάδας) από τους Κ. Γουλιμή και W.T. Stearn, και and Peonies of Greece (Παιώνιες της Ελλάδας) από τους U.T. Stearn […]

Οι νευροψυχολογικές επιπτώσεις της νόσου covid-19 στην ποιότητα ζωής

Τα νευροψυχολογικά συμπτώματα της νόσου COVID-19 μπορεί να επιμένουν έως και ένα έτος μετά την αρχική διάγνωση επηρεάζοντας σημαντικά την ποιότητα ζωής. Η ιατρική βιβλιογραφία και οι βάσεις δεδομένων των Διεθνών Οργανισμών εμπλουτίζονται συστηματικά με πολλά άρθρα σχετικά με τον νέο κορoνοϊό (SARS-Cov-2). Καθηγητές από διάφορες Σχολές και Τμήματα από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο […]