19 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Ενημέρωση από τον Δήμο Ναυπλιέων για την κατάσταση του καιρού.

Ενημέρωση από τον Δήμο Ναυπλιέων για την κατάσταση του καιρού.

 

 

Ενημέρωση από τον Δήμο Ναυπλιέων για την κατάσταση του καιρού.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις της Ε.Μ.Υ. στην Ανατολική Πελοπόννησο αύριο 15/02/2021 θα επικρατήσουν νεφώσεις με χιονόνερο και χιόνια στα ορεινά – ημιορεινά και βαθμιαία και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο.

Ανεμοι: Συγκεκριμένα η Πολιτική Προστασία Δήμου Ναυπλιέων Βόρειοι βορειοανατολικοί 6 με 8, στα ανατολικά και τα νότια 9 και τοπικά στα θαλάσσια έως 10 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από -04 (μείον 4) έως 06 βαθμούς Κελσίου και στα βόρεια 4 με 6 χαμηλότερη.

Η Πολιτική Προστασία του Δήμου Ναυπλιέων συνιστά ιδιαίτερη προσοχή τις νυχτερινές ώρες της Κυριακής το διάστημα 00:00-01:00πμ και μέχρι τις μεσημεριανές ώρες τις Δευτέρας για έντονη χιονόπτωση στα ορεινά του Δήμου μας όσο και στα πεδινά.
Συνιστούμε στους οδηγούς ιδιαίτερη προσοχή στα ορεινά από Αμαριανό έως Αραχναίο και Καρναζέικα έως Σταυροπόδι.

Σε κάθε περίπτωση, η Πολιτική Προστασία του Δήμου Ναυπλιέων είναι σε επιφυλακή, προετοιμασμένη να επέμβει όπου χρειαστεί.
Οι πολίτες μπορούν κατά τη διάρκεια όλου του 24ώρου να καλούν το 697-0998812 για οποιαδήποτε έκτακτη ανάγκη προκύψει.

Ναύπλιο 14/2/2021
Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

ΣΤΑΥΡΟΣ ΓΑΒΡΗΛΟΣ

Περισσότερα Άρθρα

«Αρχή άνδρα δείκνυσι» –  Δήμος Ναυπλιέων…

Το γνωμικό αποδίδεται στον Βίαντα τον Πριηνέα, έναν εκ των επτά σοφών, ενώ χρησιμοποιείται από τον Σοφοκλή στην Αντιγόνη, με τον Κρέοντα να υποστηρίζει ότι η εξουσία αποκαλύπτει τον πραγματικό χαρακτήρα του άνδρα. Το γνωμικό του τίτλου τέθηκε για να κριθούν τα έργα και οι ημέρες των αρχόντων αυτών, από τις αποφάσεις των οποίων κρίνεται […]

Νεκρός 61χρονος στις ράγες του τραίνου

Αδιευκρίνιστες είναι ακόμα πι συνθήκες που οδήγησαν έναν άντρα 61 ετών στις ράγες του τραίνου με αποτέλεσμα να παρασυρθεί απο συρμό και να βρεί τραγικό θάνατο. Το συμβάν κατεγράφη νωρίτερα στην γραμμή του προαστιακού Κόρινθος-Κιάτο στο ύψος του Βέλου.