19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Ενημέρωση από τον Εμπορικό Σύλλογο Ναυπλίου

Στις 4 Μαΐου επανεκκινούν οι πρώτες επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου (βιβλιοπωλεία, οπτικά, αθλητικός εξοπλισμός, ηλεκτρονικών υπολογιστών, περιφερειακών μονάδων υπολογιστών και λογισμικού, τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού, ανθέων, πώλησης ακουστικών βαρηκοΐας) και παροχής υπηρεσιών (υπηρεσίες παροχής υποδημάτων, κομμωτήρια, κουρεία, κέντρα αισθητικής) της πόλης μας.

Οι υπόλοιπες επιχειρήσεις του λιανικού εμπορίου επανεκκινούν στις 11 Μαΐου 2020.

Η επαναλειτουργία της αγοράς μας ξεκινά σύμφωνα με τις οδηγίες και τις ανάλογες προφυλάξεις που έχει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας συγκεκριμένα θα είναι υποχρεωτική η τήρηση των αποστάσεων βάσει τετραγωνικών μέτρων, η χρήση μάσκας εντός των καταστημάτων καθώς και η χρήση αντισηπτικών και γαντιών.

Όσον αφορά το ωράριο λειτουργίας των επιχειρήσεων ισχύει το θερινό ωράριο του Συλλόγου.

Ο Εμπορικός και Επιχειρηματικός Σύλλογος Ναυπλίου είναι κοντά στους εμπόρους, ψωνίζουμε από τη πόλη μας στηρίζουμε την κοινωνία της κερδίζοντας όλοι!!!

Περισσότερα Άρθρα

Ναύπλιο: «Μπλόκο» της Αστυνομίας σε…ανυπάκουη οδηγό

Αναστάτωση δημιουργήθηκε αργά το απόγευμα της Παρασκευής 5 Μαρτίου στο Ναύπλιο, όταν κατά την διάρκεια ελέγχων από την αστυνομία μέσα στην πόλη, ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δυο γυναίκες, ενώ αρχικά σταμάτησε σε σήμα της τροχαίας, στην συνέχεια ανέπτυξε ταχύτητα και διέφυγε.  Λόγω των συνεχών ελέγχων για την τήρηση των μέτρων, σε κεντρικά σημεία […]

Κλειστή το Σάββατο 21 Μαρτίου η Λαϊκή Αγορά του Ναυπλίου

Ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας κ.Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε νέα μέτρα για την αποφυγή εξάπλωσης του Κορονοϊού. Ανάμεσα σε αυτά είναι και το κλείσιμο των Λαϊκών Αγορών σε όλη την Ελλάδα για αύριο Σάββατο 21 Μαρτίου. Ως εκ τούτου θα παραμείνει κλειστή και η Λαϊκή Αγορά του Ναυπλίου.