20 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Ενημέρωση στρατευσίμων για την κατάταξή τους

Η Στρατολογική υπηρεσία Πελοποννήσου ανακοινώνει ότι:

 

  1. Από 2 Ιανουαρίου 2019 μέχρι και 01 Απριλίου 2019 καλούνται όλοι οι άρρενες, που γεννήθηκαν το έτος 2001 (κλάση 2022), προκειμένου να καταθέσουν δελτίο απογραφής.
  2. Η κατάθεση του δελτίου απογραφής μπορεί να γίνει, σε οποιαδήποτε Στρατολογική Υπηρεσία, είτε σε Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ), ή και σε αρμοδία Προξενική Αρχή για όσους διανέμουν μόνιμα στο εξωτερικό.
  3. Οι στρατεύσιμοι θα πρέπει κατά την παρουσίασή τους να γνωρίζουν τα μητρώα αρρένων στα οποία είναι εγγεγραμμένοι και να προσκομίζουν απαραίτητα τα παρακάτω δικαιολογητικά (πρωτότυπα ή ευκρινή φωτοαντίγραφα):

 

Α. Δελτίο  αστυνομικής ταυτότητας ή Ελληνικού Διαβατηρίου.

Β. Βεβαίωσης Απόδοσης του ΑΦΜ η οποία εκδίδεται από την αρμόδια ΔΟΥ.

Γ. Βεβαίωση του ΑΜΚΑ η οποία εκδίδεται από το δικτυακό τόπο www.amka.gr

Δ. Γνωστοποίηση της διεύθυνσης του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, e-mail.

Ε. Αριθμός κινητού.

 

  1. Όσοι έχουν σοβαρά προβλήματα υγείας να υποβάλλουν ιατρικές γνωματεύσεις ή βεβαιώσεις στις οποίες θα περιγράφεται με σαφήνεια η πάθηση.
  2. Οι μη εγγεγραμμένοι σε μητρώο αρρένων (αδήλωτοι) με έτος γέννησης 2001, οι οποίοι υποχρεούνται να απογραφούν, θα πρέπει να υποβάλλουν βεβαίωση της αρμόδιας υπηρεσίας από την οποία να προκύπτει ότι υπέβαλαν δικαιολογητικά για την εγγραφή τους σε μητρώα αρρένων.
  3. Σε περίπτωση μη υποβολής του παραπάνω Δελτίου Απογραφής, θα επιβληθούν οι προβλεπόμενες από το Νόμο πρόσθετες στρατιωτικές υποχρεώσεις.

 

 

Περισσότερα Άρθρα

Δημοσκόπηση ΣΚΑΪ: Ποια η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ – Πώς αξιολογούν τον Τσιόδρα και την επιστημονική επιτροπή

Ικανοποιημένοι παρουσιάζονται οι πολίτες για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού στη χώρα μας από την κυβέρνηση σύμφωνα με τα ευρήματα δημοσκόπησης της Pulse για λογαριασμό του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ. Το 48% αξιολογεί “σίγουρα θετικά” την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού από την κυβέρνηση, ενώ το 55% αξιολογεί “σίγουρα θετικά” την επιστημονική επιτροπή και […]

Κορονοϊός: Οι εξελίξεις στην Ελλάδα και στον κόσμο την Τετάρτη

Νέοι απολογισμοί, νέα μέτρα, σημαντικά γεγονότα: μια ματιά στις εξελίξεις της πανδημίας του κορωνοϊού και τις συνέπειές της στον κόσμο. Στα 418 ανέρχονται τα κρούσματα του κορωνοϊού, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση του υπουργείου Υγείας. Τα 31 είναι νέα κρούσματα. Έχουν ελεγχθεί περισσότερα από 6.000 δείγματα, ενώ 13 άνθρωποι είναι διασωληνωμένοι. Τα κρούσματα απροσδιόριστης προέλευσης […]