19 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Ενημερωτική ημερίδα « Η λοίμωξη covid -19 στους χώρους εργασίας»

Η Ελληνική Εταιρεία Ιατρικής Εργασίας και Περιβάλλοντος (ΕΕΙΕΠ) σας προσκαλεί στην ενημερωτική ημερίδα:

“Η ΛΟΙΜΩΞΗ COVID-19 ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ”

η οποία θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου και ώρα 12:00 έως 15:00.

Στην ημερίδα θα αναλυθούν θέματα όπως η διαχείριση κρουσμάτων στο χώρο εργασίας, η σημασία των προληπτικών μέτρων, ο ρόλος των διαγνωστικών τεστ και άλλα πολύ επίκαιρα αντικείμενα που απασχολούν όχι μόνο όσους ασχολούνται με το σύστημα υγείας και ασφάλειας των εταιρειών αλλά και κάθε εργοδότη και εργαζόμενο.

Η επιστημονική κοινότητα των Ειδικών Ιατρών Εργασίας όλο αυτό το διάστημα που διανύουμε, αυτής της πρωτοφανούς υγειονομικής απειλής, έχει αναδειχθεί στον απόλυτο σύμμαχο των επιχειρήσεων που πρέπει να παραμείνουν ενεργές και των εργαζομένων που πρέπει να παραμείνουν υγιείς. Η ΕΕΙΕΠ, επίσημος θεσμικός επιστημονικός φορέας της ειδικότητας Ιατρικής Εργασίας και Περιβάλλοντος στη χώρα μας, παρέχει τη δυνατότητα της έγκυρης και τεκμηριωμένης ενημέρωσης, ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις της δύσκολης αυτής εποχής.

Ενημερωθείτε, θέστε τα ερωτήματα σας και αναζητήστε πρακτικές λύσεις από τους πλέον ειδικούς στη διαχείριση της πανδημίας στους χώρους εργασίας.

Για τη συμμετοχή σας στην ημερίδα απαιτείται η δωρεάν εγγραφή στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://zoom.us/webinar/register/WN_jtbgh-BRRrmNQIa92V1eyQ

 

Εκ Του ΔΣ 

Της Ελληνικής Εταιρείας Ιατρικής Εργασίας και Περιβάλλοντος 

Περισσότερα Άρθρα

47χρονος άνδρας βρέθηκε απαγχονισμένος

Απαγχονισμένος βρέθηκε ένας άνδρας ηλικίας 47 ετών στην περιοχή του Προπουλίου στη Λήμνο. Ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε από άτομο της οικογένειας του σε μάντρα που διατηρούσε στην ευρύτερη περιοχή. Ο 47χρόνος εργαζόταν στη Μύρινα σε πολύ γνωστό επαγγελματικό χώρο και η είδηση έχει σοκάρει την κοινωνία της Λήμνου. Άμεσα ενημέρωσαν τις αστυνομικές αρχές που έσπευσαν […]