17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Ενημερωτικό Δελτίο Αδικημάτων και Συμβάντων Πελοποννήσου


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Θανάσιμος τραυματισμός ατόμου από γεωργικό ελκυστήρα

Χθες (16.5.2020) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας, γεωργικός ελκυστήρας που οδηγούσε 49χρονος ημεδαπός, εκτελώντας γεωργικές εργασίες, ανετράπη, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τρίπολης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Συνελήφθη ένα άτομο για κλοπή

Συνελήφθη, χθες (16.5.2020) το απόγευμα, στη Σκάλα Λακωνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ευρώτα, 44χρονος ημεδαπός, γιατί μαζί με άγνωστους συνεργούς του, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ευρώτα, αφαίρεσαν από αγρόκτημα ημεδαπής αγροτικά προϊόντα (πορτοκάλια), συνολικού βάρους -100- κιλών. Όπως, επιπλέον, προέκυψε, από τη διενεργηθείσα προανάκριση, οι ανωτέρω δράστες, το τελευταίο χρονικό διάστημα, από το ίδιο αγρόκτημα είχαν αφαιρέσει, ακόμη, -2- τόνους αγροτικών προϊόντων (πορτοκάλια).

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συνελήφθη ένα  άτομο για κλοπή

Συνελήφθη, χθες (16.5.2020) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 41χρονος ημεδαπός, γιατί λίγες ώρες νωρίτερα, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, αφαίρεσε από κατάστημα ημεδαπού, τσάντα, η οποία περιείχε χρήματα, τραπεζικές κάρτες, προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα, ενώ αυτή με μέρος των αφαιρεθέντων βρέθηκε και του αποδόθηκε.

Περισσότερα Άρθρα

Αρχαία Επίδαυρος: Έβαλε φωτιά να κάψει τα κλαριά και έκαψε τον τόπο-πέρασε αυτόφωρο

Αρχαία Επίδαυρος: Έβαλε φωτιά να κάψει τα κλαριά και έκαψε τον τόπο-πέρασε αυτόφωρο

Αρχαία Επίδαυρος: Έβαλε φωτιά να κάψει τα κλαριά και έκαψε τον τόπο-πέρασε αυτόφωρο Συνελήφθη την 27-03-2021 και περί Ω/14:30 από ανακριτικούς υπαλλήλους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ναυπλίου ένας άνδρας, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από αμέλεια σε αγροτοδασική έκταση στην Τ.Κ. Αρχαίας Επιδαύρου του Δήμου Επιδαύρου Αργολίδας. Για το ανωτέρω περιστατικό ενημερώθηκε […]

Στην Τρίπολη στο τέλος Απριλίου ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννης Οικονόμου

Στην Τρίπολη στο τέλος Απριλίου ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Την εβδομάδα, μεταξύ 19-26 Απριλίου, ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιάννης Οικονόμου, θα επισκεφθεί την Τρίπολη, όπως γνωστοποίησε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας, κατά την υποδοχή του προέδρου του ΕΛΓΑ, στην Τρίπολη, Ανδρέα Λυκουρέντζου. Θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη, με στελέχη της Περιφέρειας Πελοποννήσου με θέμα τα […]