19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Εννέα αυτοκίνητα διέρρηξαν στο Παλαμήδι !

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά  εννέα αυτοκίνητα διέρρηξαν άγνωστοι την σήμερα στο Ναύπλιο και συγκεκριμένα στο Παλαμήδι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εννέα αυτοκίνητα υπέστησαν ζημιές το πρωί της Κυριακής, όταν άγνωστοι δράστες έσπασαν τα πίσω τζάμια των οχημάτων και άρπαξαν ό,τι βρήκαν.

Στο  κάστρο του Παλαμηδίου η είσοδος ήταν ελεύθερη, όπως και σε όλους τους αρχαιολογικούς χώρους και τα μνημεία, λόγω του εορτασμού της Ευρωπαϊκής Ημέρας Πολιτιστικής Κληρονομιάς, με αποτέλεσμα πολύς κόσμος να επιλέξει την επίσκεψη και στο φημισμένο κάστρο του Παλαμηδίου.

Τα αυτοκίνητα έκαναν ουρά, το πάρκινγκ έξω από το κάστρο γέμισε και τα οχήματα πάρκαραν αρκετά μακριά από τον χώρο, κάτι που εκμεταλλεύθηκαν οι επιτήδειοι, καθώς ήταν σε ερημική τοποθεσία και ανενόχλητοι τα διέρρηξαν.

Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία για την καταγραφή των περιστατικών.

Περισσότερα Άρθρα

2 ακόμα υποψήφιοι στην ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ

Καλωσορίζουμε τον Ευάγγελο Μύλη πρώην πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Ανδρίτσας & συνταξιούχο ΟΣΕ, στην παραταξή μας “Αλλαγή Πορείας”. Καλή επιτυχία στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές! Καλωσορίζουμε τον Νικόλαο Σκλαβούνο, παλιό γνώριμο της τοπικής αυτοδιοίκησης αφού είχε διατελέσει πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Σχινοχωρίου, στην παραταξή μας “Αλλαγή Πορείας”. Καλή επιτυχία στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές!