19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Εντοπίστηκε νεκρός κοντά στο σπίτι του στην Κόρινθο ο 61χρονος γιατρός που αγνοούνταν.


Ο 61χρονος πνευμονολόγος που αγνοούνταν και είχε να δώσει σημεία ζωής από χθες το απόγευμα, εντοπίστηκε νεκρός πριν από λίγο πολύ κοντά στο σπίτι του στη Κόρινθο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του loutraki365.gr, ο 61χρονος εντοπίστηκε νεκρός από την Αστυνομία, σε ένα οικόπεδο πίσω από το σπίτι του πεθερού του, στην περιοχή Γιαννιώτικα στην Κόρινθο. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για αυτοκτονία, καθώς δίπλα του βρέθηκε μια καραμπίνα. Μάλιστα, το ενδεχόμενο ο 61χρονος να έχει δώσει ο ίδιος τέλος στη ζωή του, ήταν αυτό που φοβόταν η οικογένειά του από την πρώτη στιγμή, καθώς στο γράμμα που τους είχε αφήσει, ήταν ξεκάθαρος.

Περισσότερα Άρθρα

Η Μονεμβασία υποδέχεται τα Χριστούγεννα

Η Δημοτική Ενότητα Μονεμβασίας, Το Συμβούλιο της Τοπικής Κοινότητας, Το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου, η Ενορία Μονεμβασίας και η Ένωση Επιχειρηματιών Μονεμβασίας, σας προσκαλούν στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή, την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 17:30, στην πλατεία της Μονεμβασίας. Συμμετέχουν : 1. Βυζαντινή χορωδία Ενορίας Μονεμβασίας 2. Χορωδία Μονεμβασίας και μέλη της Ευρωπαϊκής χορωδίας 3. […]