18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Εντοπίστηκε φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης στη Μεσσηνία

Στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης και κατόπιν κατάλληλης αξιολόγησης στοιχείων, εντοπίσθηκε σε αγροτοδασική περιοχή του Δήμου Πύλου-Νέστορος Μεσσηνίας, από αστυνομικούς, του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, με τη συνδρομή της Υπηρεσίας Εναέριων Μέσων της Ελληνικής Αστυνομίας, φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης.

Ειδικότερα, χθες (16.9.2020) το μεσημέρι, πραγματοποιήθηκε οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση και εξερεύνηση στην ανωτέρω περιοχή, κατά την οποία εντοπίστηκε σε ειδικά διαμορφωμένο και κατάλληλα εκχερσωμένο χώρο, φυτεία κάνναβης, όπου καλλιεργούσαν -28- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως -2,50- μέτρων περίπου, τα οποία αφού εκριζώθηκαν, κατασχέθηκαν.

Επιπλέον, στο χώρο της φυτείας, βρέθηκε αντίστοιχος αρδευτικός και καλλιεργητικός εξοπλισμός, ο οποίος και κατασχέθηκε.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των ατόμων που καλλιεργούσαν την φυτεία.

Περισσότερα Άρθρα

Πάτρα: Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. για απόπειρα αυτοκτονίας

Συναγερμός σήμανε στην ΕΛ.ΑΣ. στην Πάτρα για απόπειρα αυτοκτονίας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του tempo24, ένα άτομο απειλεί να βάλει τέλος στη ζωή του. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, το άτομο αυτό βρίσκεται στην περιοχή πίσω από το νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα και έχει ειδοποιήσει την αστυνομία συγγενικό του πρόσωπο.

Διαμαρτυρία των Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρουράς στις φυλακές Ναυπλίου

Διαμαρτυρία των Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρουράς στις φυλακές Ναυπλίου Σήμερα Τρίτη 02 Μαρτίου 2021 πραγματοποιήθηκε διαμαρτυρία από τους Υπαλλήλους Εξωτερικής Φρούρησης στην κεντρική πύλη του καταστήματος Κράτησης Ναυπλίου καθώς και στις πύλες όλων των καταστημάτων κράτησης, σε μία προσπάθεια να καταδείξουν την απελπιστική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η Υπηρεσία της Εξωτερικής Φρουράς. Η Πανελλήνια Ομοσπονδία […]