19 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Εξέταση για κορονοϊό στο Ναύπλιο και ουρά αυτοκινήτων στην αναμονή

Διενέργεια drive through εξέταση για τον κορονοϊό μέσω rapid test πραγματοποίησε κλιμάκιο της ΚΟΜΥ Αργολίδας σε συνεργασία με τον Δήμο Ναυπλιέων την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου με αρκετά μεγάλη συμμετοχή πολιτών που σχημάτισαν ουρές με τα αυτοκίνητα τους από νωρίς το πρωί.

Η εξέταση για όσους κατοίκους το επιθυμούσαν ήταν δωρεάν και πραγματοποιήθηκε από τις 9:00 το πρωί μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι επί της 25ης Μαρτίου, μπροστά από την Π.Υ. Ναυπλίου.

Το κλιμάκιο της ΚΟΜΥ πραγματοποίησε τα τεστ με απόλυτη ασφάλεια, εύκολα και γρήγορα χωρίς να χρειαστεί οι επιβάτες να κατέβουν από το όχημά τους.

Οι δημότες που επιθυμούσαν να πραγματοποιήσουν το τεστ επρεπε να μετακινηθούν με τον κωδικό 1 στο 13033, να έχουν μαζί τους το ΑΜΚΑ και την αστυνομική τους ταυτότητα, ενω σε κάθε αυτοκίνητο μπορούσαν να επιβαίνουν μέχρι τρία άτομα.

Τα τεστ πραγματοποιήθηκαν μόνο σε όσους προσήλθαν στο χώρο με όχημα (αυτοκίνητο, μηχανή, ποδήλατο) και έπρεπε να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες που προβλέπονται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα (μάσκες, αποστάσεις ασφαλείας κτλ)

Η ενημέρωση τους για τα αποτελέσματα γίνεται μέσω sms στο κινητό τηλέφωνο που δηλώνει ο κάθε πολίτης.

Περισσότερα Άρθρα

Κορονοϊός: Στους 148 οι νεκροί στην Ελλάδα – Κατέληξε άνδρας στο ΝΙΜΤΣ

Αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών στην Ελλάδα από τον κορονοϊό και πλέον είναι στους 148, καθώς κατέληξε άνδρας 75 ετών στο ΝΜΙΤΣ σήμερα το πρωί. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 75χρονος άφησε την τελευταία του πνοή από σηπτική καταπληξία στις 06:20, ενώ νοσηλευόταν εκτός ΜΕΘ, σε απλή κλίνη, χωρίς μηχανική υποστήριξη της αναπνοής. Ο άτυχος άνδρας […]

Ανάπλι εμπρός : Βοήθεια στο σπίτι εν μέσω πανδημίας

Δυο εξαίρετοι συμπολίτες μας από το Δρέπανο, ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Μπουζαλάς και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Δρεπάνου Σωκράτης Δωρής, μας έδειξαν τον δρόμο και μας έβαλαν τα γυαλιά σε εμάς στο άστυ. Πρέπει τις ημέρες αυτές να βοηθηθούν οι ευπαθείς ομάδες. Οι γέροντες και όσοι έχουν χρόνια προβλήματα υγείας πρέπει να βοηθηθούν και […]