17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Εξιχνίαση κλοπής στην Αργολίδα, συλλήψεις στη Μεσσηνία

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

 

Εξιχνίαση μίας (1) περίπτωσης κλοπής Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Ερμιονίδας, μία (1) περίπτωση κλοπής σε επιχείρηση, που είχε γίνει την 1.10.2019 στην Ερμιόνη Αργολίδας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 32χρονου ημεδαπού, για κλοπή.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (2.12.2020) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μεσσήνης Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής το Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 45χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητες ηρωίνης, οι οποίες κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.
Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για ναρκωτικά Συνελήφθησαν, χθες (2.12.2020) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής το Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 40 και 44 ετών αντίστοιχα, γιατί κατείχαν μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.

 

Περισσότερα Άρθρα

Η ποιότητα της συνολικής διατροφής είναι το κλειδί για τη μείωση του κινδύνου για διαβήτη τύπου 2

Η διατροφή είναι σημαντικός παράγοντας κινδύνου για τον διαβήτη τύπου 2. Οι ερευνητές μελετούν συγκεκριμένες τροφές ωστόσο, η μελέτη των επιπτώσεων των επιμέρους τροφών δεν περιλαμβάνει τις συνεργιστικές επιπτώσεις των διαφόρων τροφίμων που καταναλώνονται από κοινού. Ως εκ τούτου, οι επιστήμονες ασχολούνται όλο και περισσότερο με τη μελέτη των γενικών διατροφικών προτύπων, προκειμένου να συλλάβουν […]

Ποδηλατάδα Δημοτικών Σχολείων Άργους

Οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων επτά δημοτικών σχολείων του Άργους μας ενημερώνουν ότι: Μία ακόμα ποδηλατική εκδρομή στο Κεφαλάρι Άργους έγινε την Κυριακή 19/5/2019 με επιτυχία μετά από συνεργασία των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων. Ευχαριστούμε θερμά για την αρωγή τους: την Τροχαία Άργους και ιδιαίτερα τον Διοικητή της κ. Γκούμα, τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό παράρτημα […]