20 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Εξιχνιάστηκαν έντεκα περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών κλοπών σε οχήματα στην Αρκαδία

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, έντεκα (11) περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών αυτών, στην Τρίπολη Αρκαδίας.

Για τις υποθέσεις αυτές κατηγορούντα τρεις (3) ανήλικοι ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπές και απόπειρες αυτών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι οι ανωτέρω, κατά το χρονικό διάστημα από την 23.3.2021 έως και την 5.4.2021, στην Τρίπολη Αρκαδίας, είχαν διαπράξει συνολικά επτά (7) περιπτώσεις κλοπών και τέσσερις (4) περιπτώσεις αποπειρών κλοπών σε οχήματα. Από τα παραπάνω οχήματα αφαίρεσαν, μεταξύ άλλων, χρήματα, κινητό και προσωπικά έγγραφα καθώς σε οχήματα.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Περισσότερα Άρθρα

Αργολίδα:Καταγγελία για κατανάλωση αλκοόλ από ανήλικους σε νυκτερινά μαγαζιά

Με αφορμή μια καταγγελία που ήρθε σ΄εμάς από γονείς, σερβίρουν αλκοόλ σε ανηλίκους τα νυχτερινά μαγαζιά, το ίδιο ισχύει και για τα καφέ που σερβίρουν αλκοόλ σε ανηλίκους.και πολλοί έφηβοι καταλήγουν στο νοσοκομείο.Όλοι το έχουμε δει και πολλοί από εμάς όταν ήμασταν ανήλικοι μας είχαν σερβίρει αλκοόλ. Ξέρουμε πως απαγορεύεται δια νόμου, ένας νόμος επί […]

Βίασε τρεις γυναίκες προσποιούμενος τον αστυνομικό

Θύματα βιασμού έπεσαν τρεις γυναίκες στη Θεσσαλονίκη από έναν 38χρονο που προσποιούνταν τον αστυνομικό πραγματοποιώντας «ελέγχους» Ένας 38χρονος στη Θεσσαλονίκη προσποιούνταν τον αστυνομικό και σταματούσε γυναίκες για να τους κάνει «ελέγχους». Σύμφωνα με πληροφορίες, έπειθε τα θύματά του να επιβιβαστούν στο αυτοκίνητο και τα μετέφερε σε περιοχές όπου θα μπορούσε να δράσει ανενόχλητος. Ο δράστης, […]