17 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Εξιχνιάστηκαν περιπτώσεις κλοπών μεταλλικών αντικειμένων στην Αργολίδα

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, επτά (7) περιπτώσεις κλοπών μεταλλικών αντικειμένων σε Ιερό Ναό και σε Κοιμητήρια Ιερών Ναών, στο Ναύπλιο και σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Ναυπλιέων Αργολίδας.

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθη χθες (9.4.2019) το απόγευμα, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, ένας (1) 40χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης, που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο ανωτέρω, κατά το χρονικό διάστημα από την 5.2.2019 έως και χθες (9.4.2019), διέπραξε επτά (7) περιπτώσεις κλοπών μεταλλικών αντικειμένων σε Ιερό Ναό και σε Κοιμητήρια Ιερών Ναών, στο Ναύπλιο και σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Ναυπλιέων Αργολίδας.

Επιπλέον, στην κατοχή του 40χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ογδόντα δύο (82) μεταλλικά αντικείμενα, ενώ από την παραπάνω εγκληματική του δράση είχε αφαιρέσει μεταλλικά αντικείμενα, που η συνολική τους αξία ξεπερνά τις -6.500- ευρώ, σύμφωνα με τους καταγγέλλοντες.

Ο 40χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής του, σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

 

Περισσότερα Άρθρα

Οδηγούσε στα 95 του, έπεσε σε γκρεμό 20 μέτρων και σκοτώθηκε

Τροχαίο δυστύχημα συνέβη χθες βράδυ στον δρόμο από Άγιο Δημήτριο προς Τραχήλα, στο Δήμο Δυτικής Μάνης, όταν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, αγροτικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 95χρονος εξετράπη της πορείας του, έπεσε στο γκρεμό 20 μέτρων, και κατέληξε στα βράχια στο “Καταφύγι”, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο ο οδηγός του. Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι κανείς […]

Σύλλογος Πολιτικών Συνταξιούχων Δήμου Άργους – Μυκηνών: Αναβολή τριήμερης εκδρομής στο Καρπενήσι

Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι Σας ευχόμαστε υγεία και υπομονή σ’ αυτές τις δύσκολες μέρες που περνάμε. Σας ενημερώνουμε ότι, η πολλές φορές αναβληθείσα τριήμερη εκδρομή του Συλλόγου Πολιτικών Συνταξιούχων Δήμου Άργους – Μυκηνών στο Καρπενήσι, αναβάλλεται για μία ακόμα φορά και προγραμματίστηκε να πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 30 Ιουλίου, Σάββατο 31 Ιουλίου και Κυριακή 01 Αυγούστου 2021, με τους ίδιους όρους […]