17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Επίδομα θέρμανσης: Τελευταία ημέρα σήμερα της παράτασης των αιτήσεων

Τελευταία ευκαιρία σήμερα για τους δικαιούχους επιδόματος θέρμανσης να κάνουν την αίτησή τους στην ειδική πλατφόρμα της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) myΘέρμανση.

Το ύψος του επιδόματος θέρμανσης δεν μπορεί να είναι μικρότερο των 80 ευρώ, ούτε να υπερβαίνει τα 650 ευρώ για κάθε δικαιούχο.

Υπενθυμίζεται ότι στις περιπτώσεις οικισμών που οι κάτοικοί τους έχουν πρόβλημα με τον Ταχυδρομικό Κώδικα στον σχετικό πίνακα της Κοινής Υπουργικής Απόφασης (ΚΥΑ), μπορούν να επικοινωνούν με το Κέντρο Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων της ΑΑΔΕ στο τηλ. 2131621000, ώστε να γίνεται άμεσα η σχετική διόρθωση, ή να στέλνουν e-mail στη διεύθυνση mythermansi@aade.gr.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών οι πληρωμές στους δικαιούχους του επιδόματος για αγορές που έχουν γίνει έως 31/12/20 θα πραγματοποιηθούν έως την 31η Ιανουαρίου.

Περισσότερα Άρθρα

Επιστροφή πινακίδων και αδειών οδήγησης και κυκλοφορίας λόγω εκλογών

Με Απόφαση της Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνας Παπακώστα- Σιδηροπούλου, επιστρέφονται από σήμερα, 23 Μαΐου 2019, οι άδειες οδήγησης, οι πινακίδες και οι άδειες κυκλοφορίας των οχημάτων, προκειμένου να διευκολυνθούν οι πολίτες για την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος στις επικείμενες εκλογές.   Η Απόφαση αφορά στα στοιχεία οδήγησης και κυκλοφορίας που έχουν αφαιρεθεί ή […]

Δημήτρης Καμπουράκης: Επιτόκια στεγαστικών. Υπάρχει λύση;

τι κάτι πρέπει να γίνει με τα επιτόκια των στεγαστικών δανείων είναι ηλίου φαεινότερο. Ούτε η οικονομία, ούτε η κοινωνία μας, αλλά ούτε και οι τράπεζες θα αντέξουν μια καινούρια φουρνιά κόκκινων δανείων. Ορθώς λοιπόν η κυβέρνηση πιέζει τους τραπεζίτες να συμφωνήσουν σε μια συνταγή που μπορεί να μην λύσει το πρόβλημα, αλλά τουλάχιστον θα […]