13 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Επίδοξοι κλέφτες είχαν την ατυχία να έρθουν αντιμέτωποι με τον Μιχάλη Ζαμπίδη

Επίδοξοι κλέφτες επιχείρησαν να μπουν στο σπίτι που μένει ο Μιχάλης Ζαμπίδης, με τον πρώην παγκόσμιο πρωταθλητή του kick boxing να τους κάνει τσακωτούς.

Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Κυριακή με τον Μιχάλη Ζαμπίδη να αποτρέπει την εισβολή τους, καθώς τους είδε μπροστά του όταν έφτασε στο σπίτι του. Πρόκειται για έναν ανήλικο κλέφτη μαζί με τον συνεργό του που είχαν την ατυχία να πέσουν πάνω στον Iron Mike. Όταν μάλιστα ο ένας κακοποιός επιχείρησε να διαφύγει ο Ζαμπίδης του είπε ότι θα τρέξω και θα σε πιάσω. Ο ένας διαρρήκτης μάλιστα που δεν έχει συμπληρώσει τα 18 του χρόνια έχει βαρύ παρελθόν με 17 συλλήψεις στο ενεργητικό του.

Περισσότερα Άρθρα

Πρόγραμμα Αγώνων Προεθνικών Ομάδων ΕΠΣΑ Κ15 και Κ17 / Την Τετάρτη στο Δημοτικό Γήπεδο Τολού

Η Επιτροπή Διοργανώσεων της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αργολίδας (Ε.Π.Σ.Α.) σας ανακοινώνει το πρόγραμμα διεξαγωγής αγώνων των προεθνικών ομάδων της Ένωσής μας, με τις προεθνικές ομάδες της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ανατολικής Αττικής (Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α.) των κατηγοριών Κ15 και Κ17 που θα διεξαχθούν την Τετάρτη 09 Φεβρουαρίου 2022 στο Δημοτικό Γήπεδο Τολού. Αναλυτικά το πρόγραμμα: Ε.Π.Σ.Α. Κ15  –  […]