12 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Επίθεση με βιτριόλι: Η Ιωάννα ζητεί την παραδειγματική τιμωρία της 35χρονης

Την παραδειγματική τιμωρία της 35χρονης ζητεί η Ιωάννα δηλώνοντας παράσταση πολιτικής αγωγής σήμερα μέσω των συνηγόρων της ενώπιον του ανακριτή που χειρίζεται τη δικογραφία.

 

«Καταθέσαμε σήμερα παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας. Σήμερα επισήμως πληροφορηθήκαμε τα στοιχεία της δικογραφίας. Η κατηγορουμένη έχει ήδη οδηγηθεί στις φυλακές, υπάρχει μία ηθική ικανοποίηση. Δεν μου κάνει εντύπωση που δεν απολογήθηκε, τα στοιχεία  σε βάρος της είναι συντριπτικά»  είπε  στους δημοσιογράφους ο δικηγόρος της Ιωάννας, Απόστολος Λύτρας.

«Θα αναμέναμε έστω μία έμπρακτη μετάνοια» επισήμανε ο έτερος δικηγόρος της 34χρόνης, Νίκος Αλέξανδρης εκφράζοντας την απορία του πως η 35χρονη φέρεται να μην είναι καλά ψυχολογικά και να μην απολογείται και από την άλλη να ζητεί να είναι μόνη της σε κελί για λόγους προστασίας. Όπως είπε επιπλέον η  Ιωάννα όταν πληροφορήθηκε το γεγονός της προφυλάκισης ένιωσε μία μικρή ηθική ικανοποίηση, ωστόσο ο δρόμος μέχρι την τελική  δικαίωση είναι μακρύς.

Επιπλέον, από την πλευρά του, ο κ. Λύτρας επισήμανε για το ζήτημα της ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης πως η ζήλια και η κακία δεν μπορούν να χαρακτηριστούν ψυχιατρικά προβλήματα.

ΠΗΓΗ: ethnos.gr

Περισσότερα Άρθρα

Νεκρός σε τροχαίο ο νεαρός κωπηλάτης Δημήτρης Ευθυμίου

Θρήνος στην οικογένεια της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας Φιλάθλων Ναυτικών Σωματείων για τον αδόκητο χαμό του νεαρού κωπηλάτη Δημήτρη Ευθυμίου, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα το μεσημέρι της Πέμπτης (3/2). Η ΕΚΟΦΝΣ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση για το τραγικό συμβάν: «Η οικογένεια της ελληνικής κωπηλασίας θρηνεί τον αδόκητο χαμό του νεαρού αθλητή του ΝΑΣ Δημήτρη […]

Αναλύσεις νερού από την ΔΕΥΑ Ναυπλίου σε Πουλακίδα, Παναρίτι, Μιδέα, Μάνεσι, Ηραίο, Αργολικό και Ανυφί

Τα αποτελέσματα των αναλύσεων νερού στις περιοχές του Δήμου Ναυπλιέων, Πουλακίδα, Παναρίτι, Μιδέα, Μάνεσι, Ηραίο, Αργολικό και Ανυφί ανακοίνωσε η ΔΕΥΑ Ναυπλίου. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα κάνοντας κλίκ στον σύνδεσμο Αποτελέσματα Αναλύσεων Νερού Μιδέα – Πουλακίδα – 23.04.2021 Αποτελέσματα Αναλύσεων Νερού Μιδέα – Παναρίτι – 23.04.2021 Αποτελέσματα Αναλύσεων Νερού – Μιδέα 23.04.2021 Αποτελέσματα Αναλύσεων Νερού […]