13 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Επίθεση με βιτριόλι: «Η Ιωάννα Παλιοσπύρου θα βγάλει τη μάσκα όταν αφεθεί ελεύθερη η κατηγορούμενη»

Η Μαρία Καλοφώνου, Διευθύντρια Πλαστικής Χειρουργικής Κλινικής στο Θριάσιο και γιατρός που επιβλέπει την Ιωάννα Παλιοσπύρου μετά την επίθεση με το βιτριόλι, χαρακτήρισε επικίνδυνο για την υγεία της το ότι στο δικαστήριο.

«Όλοι οι θεράποντες ανησυχούμε. Ξέρει ότι θα έχει κόστος. Το ιδιαίτερο με περίπτωσή της, είναι το άδικο. Ήταν στοχευμένο θύμα που δέχτηκε κακία», είπε και αποκάλυψε πως η Ιωάννα Παλιοσπύρου συνολικά έχει κάνει 9 επεμβάσεις στο Θριάσιο αλλά έχει πάει και στο εξωτερικό για συμβουλές.

Τα χειρουργεία θα ξαναρχίσουν όταν θα είναι έτοιμη, ενώ όπως είπε η κ. Καλοφώνου «η μάσκα φοριέται γιατί έχει σημεία που θέλουμε οι ουλές να γίνουν πιο επίπεδες. Κάθε φορά που θα χειρουργείται, θα πρέπει να τη φορά για ένα χρόνο. Δυστυχώς δεν έχουν τέλος αυτά τα πράγματα. Κάθε χειρουργείο έχει πόνο. Και όταν εκτίθεται στον ήλιο θα πονά».

 

Αλεξανδρής: «Η κατηγορούμενη κάποια στιγμή θα υποχρεωθεί να εμφανιστεί»

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της Ιωάννας Παλιοσπύρου, κ. Ν. Αλεξανδρή είναι πολύ πιθανό η Ιωάννα να βγάλει τη μάσκα όταν αφεθεί ελεύθερη η κατηγορούμενη. «Το δικαστήριο έχει δυνατότητα να κλητεύσει μάρτυρες νέους που δεν έχουν κληθεί. Εφόσον έχουμε αποδείξεις για βαθμό συμμετοχής του καθενός», είπε ακόμη.

«Αν κάποιοι τη βοήθησαν, θα κληθούν να εξετασθούν. Δικαίωμα της κατηγορούμενης είναι να μην εμφανιστεί στη δίκη. Αλλά κάποια στιγμή θα υποχρεωθεί», συνέχισε.

Σε κάθε περίπτωση όσα χρόνια και αν καταδικαστεί, όπως είπε, θα είναι πολύ λιγότερα από αυτά που η Ιωάννα θα πρέπει να εγχειρίζεται.

Περισσότερα Άρθρα

Θερινό ηλιοστάσιο: Σήμερα η μεγαλύτερη μέρα, η πρώτη του καλοκαιριού

Σήμερα, Κυριακή 21 Ιουνίου 2020, είναι η μεγαλύτερη μέρα του τρέχοντος έτους, αλλά και η πρώτη επίσημη μέρα του καλοκαιριού, καθώς το βράδυ του Σαββάτου λίγο μετά τα μεσάνυχτα (στις 00:43 ώρα Ελλάδας) έλαβε χώρα το θερινό ηλιοστάσιο. Από την άλλη, σήμερα είναι η πρώτη μέρα του χειμώνα στο νότιο ημισφαίριο. Από εδώ και στο εξής, στο βόρειο […]

Οδηγίες από τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας

Σας ενημερώνουμε ότι την πρώτη ημέρα έναρξης των μαθημάτων, Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου, οι μαθητές/τριες θα προσέλθουν στις σχολικές μονάδες (Δημοτικά Σχολεία) στις 8.15 και θα παραμείνουν μέχρι την τέλεση του αγιασμού, σύμφωνα με τον προγραμματισμό του κάθε σχολείου που θα περιλαμβάνει: – Συζήτηση για πιστή εφαρμογή των κανόνων καθαριότητας και υγιεινής και λοιπών μέτρων προστασίας […]