16 °C Argos, GR
19 Μαρτίου 2024

Επίθεση με βιτριόλι: Φωτογραφίες και βίντεο- ντοκουμέντο από την επιβίβαση στο ταξί και τη στιγμή της προσαγωγής της 35χρονης

Κάμερες ασφαλείας στην περιοχή της Καλλιθέας κατέγραψαν τη γυναίκα να φοράει τσάντα πλάτης, περούκα, χειρουργική μάσκα στο πρόσωπο, παλτό και γάντια. Οι κάμερες την «συνέλαβαν» να μπαίνει στο ταξί που είχε κλείσει την προηγούμενη ημέρα. Οδηγός ήταν μία γυναίκα που κατέθεσε στην Αστυνομία. Η φερομένη ως δράστις κάθισε πίσω από την οδηγό του ταξί, προκειμένου η οδηγός να μη συγκρατήσει τα χαρακτηριστικά της. Σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν λιγομίλητη. Από την Καλλιθέα πήγε στο Μετς και από εκεί φέρεται να περπάτησε για περίπου 10-15 λεπτά.

Το κινητό της τηλέφωνο την ημέρα της επίθεσης ενεργοποιήθηκε το μεσημέρι στην περιοχή της Δάφνης, όπου μένει συγγενικό πρόσωπο της δράστιδος. Κατά τη διάρκεια της επίθεσης το κινητό τηλέφωνο ήταν κλειστό. Το εντυπωσιακό είναι ότι η δράστις μετέβη στην Καλλιθέα και μία ημέρα νωρίτερα με σκοπό να επιτεθεί στην Ιωάννα. Αυτό που την εμπόδισε να το κάνει είναι ότι ο οδηγός ταξί που θα την μετέφερε, με τον οποίο είχε συνεννοηθεί για το δρομολόγιο μία ημέρα νωρίτερα, κοιμήθηκε… λίγο παραπάνω με αποτέλεσμα να αργήσει στο ραντεβού. Αυτό αποσυντόνισε τη δράστιδα. Παράλληλα, η 33χρονη Ιωάννα είχε φτάσει αργοπορημένη στη δουλειά της στην οδό Θησέως στην Καλλιθέα με αποτέλεσμα να περπατάει γρήγορα.

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι την ημέρα της επίθεσης, η δράστις είχε ζητήσει άδεια από το δικηγορικό γραφείο όπου εργαζόταν στο Κολωνάκι. Μία ημέρα νωρίτερα, όταν επιχείρησε να επιτεθεί ανεπιτυχώς, δεν είχε ζητήσει άδεια από τη δουλειά της αλλά είχε φτάσει αργοπορημένη περίπου στις 11.30 το πρωί. Οι αστυνομικοί θεωρούν ότι η δικογραφία είναι δεμένη, ενώ η 35χρονη συλληφθείσα επιμένει να υποστηρίζει ότι δεν έχει σχέση με την υπόθεση.

Ο ΑΝΤ1 παρουσίασε βίντεο που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας, το πρωί της Πέμπτης, όταν αστυνομικοί προχώρησαν στην προσαγωγή της 35χρονης, η οποία τελικά συνελήφθη και κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι κατά της Ιωάννας.

 

Στις εικόνες καταγράφονται οι κινήσεις της βασικής υπόπτου, περίπου στις 8 το πρωί, χθες, λίγα λεπτά πριν την προσαγωγή της. Οι αστυνομικοί την παρακολουθούσαν βήμα-βήμα. Κάποια στιγμή, η 35χρονη βγαίνει από την πολυκατοικία όπου διαμένει και περπατάει στο πεζοδρόμιο. Εκείνη τη στιγμή την πλησιάζουν τρεις αστυνομικοί. Ο ένας επιβαίνει σε μοτοσικλέτα και οι άλλοι δύο περπατούν προς το μέρος της. Την επιβιβάζουν σε ένα όχημα με το οποίο και οδηγείται στα γραφεία της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών.

Συγκλονιστικό είναι το βίντεο-ντοκουμέντο από την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα, που έφερε στο φως της δημοσιότητας η εκπομπή “Το Πρωινό” του ΑΝΤ1.

YouTube player

 

ΠΗΓΗ: ethnos, ANT1, enikos

Περισσότερα Άρθρα

Ξεπερνάνε κάθε πρόβλεψη τα κρούσματα σήμερα στην Αργολίδα

Κορονοϊός: Ένα νέο κρούσμα στην Αργολίδα

Τα περισσότερα κρούσματα κορονοϊού καταγράφονται για ακόμα μία ημέρα στην Αττική, καθώς στο Λεκανοπέδιο εντοπίζονται, σήμερα Τετάρτη 20 Ιανουαρίου, 230 κρούσματα κορονοϊού, ενώ στη Θεσσαλονίκη εντοπίζονται 43. Ανησυχία εξακολουθεί να προκαλεί το κέντρο της Αθήνας, στο οποίο καταγράφονται 69 κρούσματα κορονοϊού. Στην Αργολίδα ανακοινώθηκε ένα νέο κρούσμα. Αναλυτικά η κατανομή των κρουσμάτων κορονοϊού: ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ 2 […]

Συγκλονίζει νικητής της Eurovision: Για 11 χρόνια ήμουν εθισμένος στα υπνωτικά

Νικητής της Eurovision αποκάλυψε ότι εδώ και 11 χρόνια αντιμετωπίζει προβλήματα εθισμού. Ο Alexander Rybak, που έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στον διαγωνισμό τραγουδιού το 2009 με το τραγούδι Fairytale όπου και αναδείχθηκε νικητής, σε ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ανέφερε μεταξύ άλλων ότι τον περασμένο Ιανουάριο ξεκίνησε […]