22 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Επίσημη καταγγελία κατά του Πέτρου Φιλιππίδη

Επίσημη καταγγελία κατά του Πέτρου Φιλιππίδη

Οι ηθοποιοί  Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Πηνελόπη Αναστασοπούλου και Λένα Δροσάκη κατήγγειλαν τον Πέτρο Φιλιππίδη για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και για εργασιακό εκφοβισμό, σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Μega.

Η καταγγελία των τριών ηθοποιών έχει κατατεθεί στο Πειθαρχικό Συμβούλιο του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών. Οι  καταγγέλλουσες φέρονται να ζητούν τη διαγραφή του Πέτρου Φιλιππίδη από το ΣΕΗ.

Όπως ανέφερε ο τηλεοπτικός σταθμός, οι καταγγελίες έγιναν χθες το απόγευμα στο Σωματείο.

Υπενθυμίζεται ότι ο γνωστός ηθοποιός νοσηλεύεται στο νοσοκομείο “Υγεία” μετά από λιποθυμικό επεισόδιο που υπέστη.

Το νοσοκομείο δεν εξέδωσε κάποιο ανακοινωθέν για την υγεία του, όμως η οικογένειά του έβγαλε ανακοίνωση με την οποία ανέφερε ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης «εισήχθη εκτάκτως στο νοσοκομείο με συμπτώματα εγκεφαλικού επεισοδίου».

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του ΣΕΗ, ηθοποιός Πασχάλης Τσαρούχας δήλωσε στο Open: «Είναι πολλές (οι καταγγελίες). Δεν έχει νόημα να μπούμε σε αριθμούς, δηλαδή όποιον αριθμό και να πούμε, μπορεί αυτή τη στιγμή να είναι πολύ μικρότερος ή μπορεί να είναι πολύ μεγαλύτερος. Σίγουρα θα είναι πάρα πολύ μεγάλος στο τέλος. Ήδη έχουν αρχίσει να πληθαίνουν οι καταγγελίες».

Μόλις έγινε γνωστή η αποψινή είδηση,  ο σύζυγος της Λένας Δροσάκη, Αλέξανδρος Μπουρδούμης στον λογαριασμό του στο Instagram, έγραψε τη λέξη «Boom».

ΠΗΓΗ

Περισσότερα Άρθρα

6 νέοι υποψήφιοι στο συνδυασμό του Π.Νίκα

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Π. Νίκας, με δημοσίευσή του στο fb μας ενημερώνει για τους 6 νέους υποψηφίους του συνδυασμού του:  Μετά τον Στάθη και τον Άγγελο, καλωσορίζουμε στο συνδυασμό μας άλλους έξι (6) υποψήφιους & υποψήφιες για την Π.Ε. Μεσσηνίας. Έξι ανθρώπους καταξιωμένους επαγγελματικά που έχουν πολλά να προσφέρουν στον τόπο μας. Τους ευχαριστώ και […]