18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Επίσκεψη Ανδριανού στο Δασαρχείο Αργολίδας

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός επισκέφθηκε το Δασαρχείο Αργολίδας στο Ναύπλιο και συζήτησε με τα στελέχη του για τα ζητήματα που αφορούν τη δράση του.

Ο κ. Ανδριανός έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Συζήτησα με τα στελέχη του Δασαρχείου Αργολίδας κκ. Βαρδάκα και Κουτσουρόπουλο εδώ στο Ναύπλιο τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν πολλοί πολίτες από την ανάρτηση των δασικών χαρτών.

Όπως πρόσφατα δήλωσε ο Πρωθυπουργός από το βήμα της Βουλής, η προηγούμενη κυβέρνηση έκανε μισή δουλειά, καθώς κληροδότησε δασικούς χάρτες με 175.000 ενστάσεις και μια σειρά από προβλήματα. Η βούληση για την επίλυσή τους είναι δεδομένη, όπως επίσης ιδιαίτερη σημασία έχει η δέσμευση για την υπαγωγή των Δασαρχείων στο Υπουργείο Περιβάλλοντος, υπό τον αρμόδιο Υφυπουργό και τη Γενική Διεύθυνση Δασών, έναντι των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων όπου ανήκουν σήμερα.

Τα Δασαρχεία έχουν κομβικό ρόλο στη μάχη για την προστασία του φυσικού πλούτου της χώρας μας. Οφείλουμε γι’ αυτό να διασφαλίσουμε τις θεσμικές και υλικές προϋποθέσεις ώστε να επιτελούν απερίσπαστα το πολύτιμο έργο τους».

 

Περισσότερα Άρθρα

Διευκρινήσεις Χαρδαλιά για την απαγόρευση κυκλοφορίας – Τίθεται σε ισχύ απόψε στις 21:00

«Το απόλυτο στοίχημα για όλους μας είναι ο περιορισμός των μετακινήσεων, γιατί περιορίζοντας τις μετακινήσεις περιορίζουμε τη μεταφορά και μετάδοση του ιού», επισήμανε μεταξύ άλλων ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, κατά την διάρκεια της ενημέρωσης για την πορεία της πανδημίας του κορονοϊού στη χώρα. Ο κ. Χαρδαλιάς ανέφερε ότι οι επόμενες […]

Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας στο Άργος, “πλήρως εκσυγχρονισμένο από την Περιφέρεια το εργαστήριο του 1ου ΕΠΑΛ, αλλά και του συνόλου των ΕΠΑΛ στις 5 Π.Ε.”

Στη συμβολική παράδοση του σύγχρονου μηχανολογικού εξοπλισμού στο εργαστήριο του 1ου ΕΠΑΛ Άργους προέβη ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, σήμερα Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου, κατά την επίσκεψή του στην εν λόγω σχολική μονάδα. “Το εργαστήριο στο 1ο ΕΠΑΛ είναι πλέον πλήρως εκσυγχρονισμένο, με μηχανολογικό εξοπλισμό προϋπολογισμού 1,4 εκ ευρώ, μέρος από τη συνολική πίστωση των 11 […]