15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Επίσκεψη Νίκα στην Π.Ε.Αργολίδας – Τι συζητήθηκε

Επίσκεψη πραγματοποίησε ο Περιφερειάρχης κ. Παναγιώτης Νίκας στην Περιφερειακή ενότητα Αργολίδας όπου συναντήθηκε με φορείς και υπογράφησαν συμβάσεις. Μία εξ αυτών αφορά την προμήθεια του ισοθερμικού καλύμματος (κουβέρτα) στο κολυμβητήριο Ναυπλίου στο γενικότερο πλαίσιο της αναβάθμισης των αθλητικών εγκαταστάσεων της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Μετά από  πολλά χρόνια ένα σοβαρό αίτημα της τοπικής κοινωνίας, γονέων, προπονητών, συλλόγων και αθλητών βρίσκει επιτέλους τη λύση του και πολύ σύντομα  θα γίνει η τοποθέτηση του απαραίτητου αυτού καλύμματος.

Η νέα Περιφερειακή Αρχή σε συνεργασία με όλους τους δήμους με σύντομες και σύννομες ενέργειες κάνει πράξη όσα υποσχέθηκε και υλοποιεί δίκαια και λογικά αιτήματα με ωφελούμενους την ευρύτερη κοινωνία και κυρίως τη νεολαία μας.

 

ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΝΤΖΟΥΝΗΣ

ΘΕΜΑΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΣΟΥ

Περισσότερα Άρθρα

Γ. Γαβρήλος, μήνυμα για την επέτειο του Πολυτεχνείου: Ο αγώνας για Δημοκρατία, Ελευθερία και Δικαιοσύνη είναι συνεχής

Μήνυμα για την 50η επέτειο του Πολυτεχνείο απηύθυνεο Γιώργος Γαβρήλος από το βήμα της Βουλής, εκπροσωπώντας τον ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ, στην επετειακή σημερινή εκδήλωση του Κοινοβουλίου. https://www.facebook.com/georgios.gavrilos/videos/271471755418961. «Μισός αιώνας από εκείνες τις μέρες του Νοέμβρη, και όμως ακόμη και σήμερα το Πολυτεχνείο συνεχίζει να αποτελεί μνημείο συλλογικής μνήμης και αντίστασης. Ορόσημο για τους αγώνες της νεολαίας, […]

Ο Ιωάννης Μαλτέζος για την μεταφορά των μαθητών

Με αφορμή την έναρξη της σχολικής χρονιάς, θα ήθελα να ευχηθώ ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ στους μαθητές και τις οικογένειές τους, τους εκπαιδευτικούς και τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης. Με γνώμονα την ασφάλεια των μαθητών, δάσκαλοι, καθηγητές, δημοτικοί υπάλληλοι, υπάλληλοι των υπηρεσιών της Περιφερειακής ενότητας και μεταφορείς εργάζονται πυρετωδώς για να ληφθούν όλα τα μέτρα προστασίας ενάντια στη […]