21 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Επίσκεψη στις παιδικές κατασκηνώσεις Φαρμακά

Επίσκεψη πραγματοποιήσαμε σήμερα με τον Περιφερειάρχη  Παναγιώτη  Νίκα στις παιδικές κατασκηνώσεις Φαρμακά που με τόση αγάπη και αφοσίωση ολοκληρώνει σιγά σιγά ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος.

Παρόντες ήταν επίσης ο Μητροπολίτης Μάνης Χρυσόστομος και ο Δήμαρχος Άργους Δημήτρης Καμπόσος.

Τα έργα αναμένεται να ολοκληρωθούν το επόμενο έτος, όποτε περισσότερα από 70 παιδιά θα μπορούν να απολαύσουν τις καινούργιες εγκαταστάσεις και τους αθλητικούς χώρους σε ένα ονειρεμένο δασώδες περιβάλλον.

Η βοήθεια της Περιφέρειας Πελοποννήσου στον αγώνα αυτό που δίνει ο Σεβασμιώτατος είναι μεγάλη, καθώς αναγνωρίζουμε ότι πρόκειται για μια μεγάλη προσφορά στη νεολαία.

Ιωάννης Μαλτέζος

Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας

Περισσότερα Άρθρα

Επίκαιρη ομιλία και μουσική πανδαισία στον Άγιο Νεκτάριο Ναυπλίου

Ολοκληρώθηκαν οι εορτασμοί για την εορτή της ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Νεκταρίου στον ομώνυμο Ιερό ναό στις Εργατικές κατοικίες  της πόλης. Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με τον  Μέγα Πανηγυρικό εσπερινό  μετά αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος προεξάρχοντος του Πανοσιολογιοτάτου Αρχιμανδρίτη π.Χρυσόστομου Παπουλέση Ιεροκήρυκα της Ιερής Μητροπόλεως  Αργολίδος . Σήμερα,  ανήμερα της εορτής τελέσθηκε ο Όρθρος […]

Τέμπη: Ενός λεπτού σιγή στη Βουλή

Επετειακή αναφορά και ενός λεπτού σιγή από τη Βουλή των Ελλήνων στη μνήμη των θυμάτων του τραγικού δυστυχήματος των Τεμπών Ενός λεπτού σιγή τήρησε σήμερα η Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων για τα θύματα της σιδηροδρομικής τραγωδίας των Τεμπών, πριν από έναν χρόνο. Η επετειακή αναφορά έγινε από τον προεδρεύοντα της συνεδρίασης, Α’ Αντιπρόεδρο της […]