18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Επαναλειτουργία των Ακαδημιών του ΣΕΦΑ Αρκαδικού

Σήμερα Δευτέρα, 17/05 ο ΣΕΦΑ Αρκαδικός επιστρέφει στα παρκέ καθώς σύμφωνα με την ανακοίνωσή του θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις των ακαδημιών του συλλόγου. Η επαναλειτουργία των ακαδημιών θα συνδυαστεί με την τήρηση αυστηρών κανόνων ασφάλειας λόγω κορονοϊού και φυσικά με την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΕΦΑ Αρκαδικού αναφέρει:

«Η είσοδος θα επιτρέπεται μόνο σε αθλητές. Οι γονείς και οι συνοδοί θα παραμένουν εκτός του κλειστού γυμναστηρίου.

Το πρόγραμμα ανά τμήμα έχει ως εξής:

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ:
Πέμπτη 5 – 6
Παρασκευή 3.30 – 4.30
Σάββατο 10 – 11

ΜΙΝΙ – ΠΡΟΜΙΝΙ – ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ:

Τρίτη 8.30 – 10
Πέμπτη 6 – 7
Παρασκευή 4.30 – 5.30

ΚΟΡΙΤΣΙΑ:

Πέμπτη 4 – 5
Παρασκευή 2.30 – 3.30
Σάββατο 11 – 12

Σύμφωνα με τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού θα ισχύουν (μεταξύ άλλων) οι παρακάτω κανόνες:

• Χρήση μάσκας απ’ όλους εκτός από τους αθλητές την ώρα της άσκησης. Τα παιδιά θα έρχονται και θα φεύγουν φορώντας τη μάσκα τους.
• Χειραψίες, χαιρετισμοί, εναγκαλισμοί απαγορεύονται.
• Ο ατομικός εξοπλισμός (στρώματα, πετσέτες, μπάλες, παγούρια κλπ) δεν μοιράζεται με άλλους συναθλητές.
• Οι γονείς απαγορεύεται να παραμένουν στον χώρο προπόνησης .
• Την πρώτη περίοδο των 2 εβδομάδων επιτρέπονται μόνο προπονήσεις φυσικής κατάστασης και ατομικής τεχνικής, όχι δηλαδή ομαδικό παιχνίδι.
• Θα προσκομίζεται η δήλωση αποτελέσματος του self test στο οποίο υποβάλλονται τα παιδιά για το σχολείο σε εβδομαδιαία βάση.
Για τις προπονήσεις ισχύουν οι οδηγίες και τα υγειονομικά πρωτόκολλα που είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα https://gga.gov.gr/component/content/article/278-covid/2981-covid19-sports».

Περισσότερα Άρθρα

Καθηγητής Γραβάνης στον Τσιτσιπά: Στέφανε σκέψου και αυτά

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις από γιατρούς για τις δηλώσεις του Στέφανου Τσιτσιπά σχετικά με το εμβόλιο κατά του κορονοϊού. Μετά τη Μίνα Γκαγκά, στον κορυφαίο Έλληνα τενίστα, απάντησε ο Αχιλλέας Γραβάνης. Συγκεκριμένα με ανάρτησή του στο Facebook, ο καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης, παραθέτει στοιχεία που δείχνουν ότι ο ιός προσβάλλει σε μεγάλο βαθμό […]

SOS από Τσιόδρα: Στο «πορτοκαλί» η Αττική – Επιτακτική η ανάγκη για λήψη νέων μέτρων

Νέα μέτρα θα ανακοινωθούν το απόγευμα από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά, καθώς η κατάσταση στην Αττική με τον αριθμό των κρουσμάτων είναι άκρως ανησυχητική. Στο πώς διαμορφώνεται η κατάσταση αναφέρθηκε στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας. «Έχουμε ένα δεύτερο κύμα σε ολόκληρο τον κόσμο, είναι σαφές αυτό. Ο μετακινούμενος μέσος […]