18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Επανασύνδεση όλων των παροχών ηλεκτρικού ρεύματος προτείνει ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος

Επιστολή απέστειλε σήμερα Πέμπτη 19 Μαρτίου ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτριος Κωστούρος σε ΔΕΔΔΗΕ και ΚΕΔΕ καλώντας να συστρατευτούμε στο πλαίσιο της δύσκολης αυτής κατάστασης που διανύει η χώρα μας, προτείνοντας την επανασύνδεση όλων των παροχών ηλεκτρικού ρεύματος που έχουν διακοπεί τον τελευταίο χρόνο και σε διακοπή οποιουδήποτε διακανονισμού τρέχει.

 

Συγκεκριμένα η επιστολή ανέφερε τα εξής:

 

«Αξιότιμοι κ. κ.

Έχοντας επίγνωση της δύσκολης κατάστασης που βιώνουμε όλοι μας και ευθύνη απέναντι στους πολίτες , από τη θέση που βρισκόμαστε ο καθένας μας , σας καλώ να συστρατευθούμε μαζί για την όσο δυνατόν μεγαλύτερη βοήθειά μας και προστασία μας στους συμπολίτες μας.

Συγκεκριμένα προτείνω την επανασύνδεση όλων των παροχών ηλεκτρικού ρεύματος που έχουν διακοπεί τον τελευταίο χρόνο και σε διακοπή οποιουδήποτε διακανονισμού τρέχει , προκειμένου να αποφευχθούν συνέπειες αρνητικές .

Σύμφωνα πάντα και με τα μέτρα της πολιτείας , σας ζητώ μέχρι το Σεπτέμβριο να ισχύσουν οι παραπάνω προτάσεις μου , και με την ευχή μέχρι τότε να έχουμε ξεπεράσει τους σημερινούς κινδύνους της δημόσιας υγείας , να δείτε εκ νέου την όλη διαχείριση του θέματος.

Σας ευχαριστώ και προσμένω τη θετική σας απάντηση.»

Δημήτρης Ι. Κωστούρος

Δήμαρχος Ναυπλιέων

Περισσότερα Άρθρα

Πρόσκληση Εκπαιδευτικών για συμμετοχή σε Τηλεημερίδα στο πλαίσιο του εορτασμού για τα 200 χρόνια από το 1821

ΗΜΕΡΙΔΑ για εκπαιδευτικούς Α/θμιας και Β/θμιας Περιφέρειας Πελοποννήσου στο πλαίσιο του εορτασμού για τα 200 χρόνια από το 1821 “Η σημασία και ο ρόλος του φυσικού και ανθρωπογενούς περιβάλλοντος της Πελοποννήσου, στα χρόνια της Ελληνικής Επανάστασης. Διδακτικές προτάσεις αξιοποίησης γνώσεων στη σχολική τάξη” —– Τετάρτη 21 Απριλίου 2021 από 17:45 έως 20:30 —— Αιτήσεις μέχρι […]

Η Σκακιστική Ακαδημία Ναυπλίου έκοψε την πίτα της με τουρνουά Rapid σκακιού για τα παιδιά του συλλόγου

Η Σκακιστική Ακαδημία Ναυπλίου με την ευκαιρία της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας για το 2024, διοργάνωσε με επιτυχία τo Σάββατο 03/02/2024 στο χώρο Τέχνης και Πολιτισμού «ΦΟΥΓΑΡΟ» εσωτερικό τουρνουά Rapid σκακιού για τα παιδιά του συλλόγου. Οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις σαράντα, γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό και ενδεικτικό της ανταπόκρισης που έχουν οι προσπάθειες του συλλόγου για […]