13 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Επιβεβαιώθηκαν άλλα 13 κρούσματα κορωνοϊού από “τον γάμο”


Συναγερμός έχει σημάνει στην Αλεξανδρούπολη καθώς ακόμη 13 κρούσματα κορωνοϊού επιβεβαιώθηκαν από τους παρευρισκόμενους στο γάμο, το περασμένο Σάββατο.

Συνολικά, σύμφωνα με το slpress, με βάση τα έως τώρα αποτελέσματα των τεστ που έχουν διεξαχθεί, τα περιστατικά της νόσου Covid-19 από το γάμο φτάνουν τα 22.

Τη Δευτέρα έγινε γνωστό ότι εντοπίστηκαν εννέα θετικά κρούσματα, μεταξύ των οποίων, ο γαμπρός, η νύφη, η κουμπάρα και ένα παιδί 1,5 ετών.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι με εντολή του Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ.Άνθιμου έγινε απολύμανση της εκκλησίας, ενώ και οι υπεύθυνοι του συγκεκριμένου ξενοδοχείου όπου έγινε το γαμήλιο γλέντι (σε εξωτερικό χώρο φυσικά), προχώρησαν και αυτοί σε απολύμανση των χώρων του.

Περισσότερα Άρθρα

Πρόταση του Ν. Κοντού για το Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο Αργολίδας

Εν μέσω της πανδημίας και λίγο πριν το δεύτερο και πιο δύσκολου lockdown ήρθε στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Άργους Μυκηνών ένα θέμα ιδιαίτερα σοβαρό προσωπικά. Η γνωμοδότηση για την ίδρυση Καλλιτεχνικου Γυμνασίου Αργολίδας στα διοικητικά όρια του Δήμου μας. Η πρόταση του δήμου για την στέγαση ήταν ο χώρος που σήμερα στεγάζεται στην Προσύμνη […]

Ναύπλιο: Παρουσιάστηκε το βιβλίο του Μίμη Δομάζου

Στο Βουλευτικό του Ναυπλίου έγινε απόψε η παρουσίαση του βιβλίου με τη ζωή του Μίμη Δομάζου. Από τα χρόνια στις αλάνες της Άμυνας Αμπελοκήπων μέχρι το Ουέμπλει και την Εθνική Ομάδα. Μια ζωή γεμάτη τίτλους, γκολ, επιτυχίες, θυσίες, αλλά και άγνωστες λεπτομέρειες από την πορεία του μεγάλου άσσου των γηπέδων. Για το βιβλίο «Μυστικά και άλλες ..αποκαλύψεις» μίλησαν […]