17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Επικοινωνία Σακελλαροπούλου με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου επικοινώνησε σήμερα με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ.Ελπιδοφόρο και του εξέφρασε τη συμπαράστασή της για τη δοκιμασία των ομογενών από την πανδημία του κορονοϊού.

Ο Αρχιεπίσκοπος ευχαρίστησε την Πρόεδρο για την αλληλεγγύη της, ενώ αναφέρθηκε στις ενέργειες τις οποίες αναλαμβάνει ο ίδιος προκειμένου να βοηθήσει τους πιστούς τις δύσκολες αυτές μέρες.

Η κυρία Σακελλαροπούλου επεσήμανε ιδιαίτερα τη σημασία της πρωτοβουλίας του κ.Ελπιδοφόρου να διατηρεί καθημερινά την επαφή, μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, με το ποίμνιό του. Του μετέφερε τέλος τις ευχές της προς όλους τους ομογενείς για την μεγάλη γιορτή της χριστιανοσύνης.

Περισσότερα Άρθρα

Μάχη με τον κορονοϊό στη ΜΕΘ του «Σωτηρία» δίνει ο Στάθης Αγγελόπουλος

Σκληρά δοκιμάζεται ο γνωστός τραγουδιστής Στάθης Αγγελόπουλος, ο οποίος εδώ και δέκα ημέρες νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Σωτηρία» με κορονοϊό. Θύμα του κορονοϊού και του φόβου απέναντι στα εμβόλια, ο γνωστός τραγουδιστής Στάθης Αγγελόπουλος, δίνει τη δική του μάχη στη ΜΕΘ Covid του νοσοκομείου Σωτηρία. «Ο Στάθης κόλλησε κορονοϊό και είναι τώρα μία εβδομάδα στο […]

«Είχαμε καιρό να δούμε τέτοια σύγκρουση»

Εμβρόντητο άφησε τον διεθνή τύπο η on camera λογομαχία του υπουργού Εξωτερικού Νίκου Δένδια με τον Τούρκο ομόλογο του, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε τη χθεσινή συνάντηση τους. Οι αναλυτές των διεθνών μέσων συμφωνούν ότι τέτοια σύγκρουση είχαν να δουν πολύ καιρό. Ο γερμανικός τύπος αναφέρθηκε με εκτενή ρεπορτάζ στη σύγκρουση των δύο […]