14 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Επιμελητήριο Αργολίδας: Κανονικά η δωρεά σε δομές υγείας παρά την κατάργηση της τηλεκατάρτισης

Μετά την κατάργηση του προγράμματος οικονομικής στήριξης των επιστημόνων με τηλεκατάρτιση, το Επιμελητήριο Αργολίδας θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους επιστήμονες που εμπιστεύτηκαν μέχρι σήμερα το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Επιμελητηρίου για τη διεξαγωγή του προγράμματος.

Ως Επιμελητήριο Αργολίδας είχαμε δεσμευτεί ότι μεγάλο μέρος των εσόδων από το πρόγραμμα της τηλεκατάρτισης των επιστημόνων, θα διατίθετο στις δομές υγείας της Αργολίδας με την αγορά και χορηγία ιατροφαρμακευτικού υλικού . Παραμένοντας πιστοί στις εξαγγελίες μας, ακόμα και τώρα που δεν θα πραγματοποιηθεί το πρόγραμμα, θεωρούμε χρέος μας να προσφέρουμε στο δύσκολο έργο των γιατρών και των νοσηλευτών μας.

Προχωράμε λοιπόν κανονικά και άμεσα στην υλοποίηση της παραπάνω δέσμευσής μας με τις απαραίτητες διαδικαστικές τροποποιήσεις.

Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που ζει η χώρα και ο νομός Αργολίδας, το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε είναι να προσφέρουμε την έμπρακτη στήριξη και την αλληλεγγύη μας στους ανθρώπους της πρώτης γραμμής.

Ο Πρόεδρος
Φώτης Δαμούλος

Περισσότερα Άρθρα

Σύσκεψη στην Κόρινθο για τα “Παύλεια 2020”

Ο φετινός εορτασμός για τα “Παύλεια 2020” αποτέλεσε το αντικείμενο σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε εχθές Τετάρτη 10 Ιουνίου στην Μητρόπολη Κορίνθου. Στην εν λόγω σύσκεψη, στην οποία συμμετείχε ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Τάσος Γκιολής, γνωστοποιήθηκε ότι οι φετινές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν μεταξύ 21ης Ιουνίου και 1ης Ιουλίου, με την τήρηση των υγειονομικών διατάξεων για την αποφυγή διάδοσης […]

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ – Βήμα στο Αύριο: Νέο μέλος στην Παράταξή μας!!

Καλωσορίζουμε στην Παράταξή μας τον Ιωάννη Χαραλ. Μπινιάρη. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Δίδυμα. Ασχολείται με χρηματιστηριακές εργασίες και με τον τουριστικό τομέα. Έχει προσφέρει στο συνδικαλισμό από τη θέση του Γενικού Γραμματέα του Συλλόγου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Διδύμων. Καλή επιτυχία στην πορεία μας για το Δήμο που οραματιζόμαστε και μας αξίζει.