18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ: Ενημερωτική εκδήλωση, με θέμα την “Εφαρμογή υγειονομικών πρωτοκόλλων για τον Covid-19 σε εστίαση”

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας με γνώμονα την άμεση ενημέρωση των μελών του διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση σήμερα Δευτέρα 29 Ιουνίου στις 6.30 το απόγευμα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας (25ης Μαρτίου & Πανός 21, Τρίπολη) με θέμα: «Εφαρμογή υγειονομικών πρωτοκόλλων για τον Covid-19».

Εισηγήτρια της εκδήλωσης είναι η κα. Μαρία Ξενοδημητροπούλου, Προϊστάμενη του τμήματος Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας ΠΕ Αρκαδίας-Τμήμα Περιβαλλοντικής Υγιεινής & Υγειονομικού Ελέγχου.

Στην εκδήλωση, η οποία απευθύνεται σε όλους τους επιχειρηματίες και εργαζόμενους στον κλάδο της εστίασης, θα αναλυθούν τα νέα λειτουργικά πρότυπα και θα επιλυθούν οι απορίες των συμμετεχόντων.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας (έως 30 άτομα) βάσει της ημερομηνίας της συμμετοχής και θα τηρηθούν όλα τα προληπτικά μέτρα προστασίας και κανόνες υγιεινής για συναθροίσεις σε δημόσιους χώρους.

Προϋποθέσεις συμμετοχής:

Να συμπληρωθεί on line η φόρμα συμμετοχής που βρίσκεται στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr (στη διαδρομή ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΝΕΑ)

Μετάδοση Live streaming Όσοι επιθυμούν αλλά αδυνατούν να παραστούν, μπορούν να το παρακολουθήσουν ζωντανά μέσω διαδικτύου καθώς θα μεταδοθεί (live streaming) από τη σελίδα του Facebook του Επιμελητηρίου Αρκαδίας με το όνομα: Επιμελητήριο Αρκαδίας.

Παρόλα αυτά σημειώνεται πως η ουσία της εκδήλωσης είναι να είστε παρόντες για να επιλυθούν δια ζώσης όλες οι απορίες και οι προβληματισμοί.

Περισσότερα Άρθρα

Δημήτρης Κρανιάς: ΩΡΑ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΡΟΦΗ

Αφού ξεπεράστηκε το αρχικό σοκ από την έλευση της Covid19 προχωρήσαμε στην ενσωμάτωση της στην καθημερινότητά μας και τη συμβίωση με μια πανδημία διαρκείας. Η αυταπάτη μιας οριστικής λύσης του θέματος με τα εμβόλια διακινδυνεύει την εμπιστοσύνη στην επιστημονική και πολιτική ηγεσία. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (WHO) ως ηγέτης στην προσπάθεια ανάπτυξης της δημόσιας υγείας […]

“Δυνατή Πόλη Ξανά”: Γυμνάσιο Κουτσοποδίου -Τάξη που μπορεί να δεχτεί και παιδιά προσφύγων

Η ανακοίνωση από την παράταξη “Δυνατή Πόλη Ξανά”: Με αφορμή την απόφαση της Υφυπουργού Παιδείας, που καθορίζονται οι σχολικές μονάδες δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης  που εντάσσονται στις Ζώνες Εκπαιδευτικής Προτεραιότητας (ΖΕΠ), όπου δύνανται να λειτουργήσουν τάξεις μαθητών/τριών προερχόμενων από ευάλωτες κοινωνικές ομάδες ή με πολιτισμικές και θρησκευτικές ιδιαιτερότητες, ομάδες στις οποίες εντάσσονται και προσφυγόπουλα και την επιλογή […]