18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Επιπλέον Εκπτώσεις 20% χορηγούν τα Ελληνικά Ταχυδρομεία για τη διακίνηση εκλογικού υλικού

Σε παροχή πρόσθετων εκπτώσεων ειδικά για τη διακίνηση προωθητικού εκλογικού υλικού προχωρούν τα ΕΛΤΑ, προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες επικοινωνίας των κομμάτων και των υποψηφίων στις επικείμενες εκλογές.

Πιο συγκεκριμένα, χορηγούν πέραν των υφιστάμενων εκπτώσεων, για ομαδικές αποστολές επιπλέον έκπτωση 20%, τόσο για τις υπηρεσίες επιστολικού (Α’ & Β’ Προτεραιότητας Εσωτερικού), όσο και για τις υπηρεσίες διαφημιστικού ταχυδρομείου Ad Post(ομαδική επιστολή με διεύθυνση παραλήπτη) καιUnaddressed Mail(ομαδική επιστολή χωρίς διεύθυνση παραλήπτη).

Επισημαίνεται ότι για την  καλύτερη εξυπηρέτηση των κομμάτων, συνδυασμών και υποψηφίων, συνίσταται η έγκαιρη κατάθεση της εκλογικής αλληλογραφίας τους και η τήρηση συγκεκριμένων κανόνων και οδηγιών που διασφαλίζουν την ταχύτητα και την ποιότητα της διανομής.

Τόσο το προσωπικό των Καταστημάτων, όσο και το σύνολο του Δικτύου Πωλήσεων των ΕΛΤΑ σε όλη την χώρα, βρίσκονται στη διάθεση των ενδιαφερόμενων για την πληρέστερη ενημέρωσή τους, την παροχή περαιτέρω διευκρινίσεων, αλλά και την  υποστήριξή τους σε κάθε στάδιο της διαδικασίας.

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, έχουν προσαρμόσει για την περίοδο αυτή τον επιχειρησιακό τους σχεδιασμό, προκειμένου να προσφέρουν στους πελάτες τους σε όλη την επικράτεια, προσιτές, αξιόπιστες και ποιοτικές υπηρεσίες, διασφαλίζοντας παράλληλα την ασφαλή και κατά προτεραιότητα διακίνηση του εκλογικού υλικού.

Περισσότερα Άρθρα

Ανακαίνιση στα εξωτερικά γήπεδα του Ναυπλίου

Σε ανακαίνιση των εξωτερικών γηπέδων προχώρησε η Δημοτική αρχή στο Ναύπλιο. “Τα ανοικτά γήπεδα του μπάσκετ ,του τέννις και του χάντμπολ είναι η αθλητική κυψέλη για τα παιδιά μας και όχι μόνο. Η ανακαίνισή τους θα τους επιτρέψει να χαρούν την κίνηση, την αθλητική δραστηριότητα και την ομαδική δουλειά σε καλύτερες συνθήκες” τόνισε ο Δήμαρχος […]

Συνέντευξη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ και τον δημοσιογράφο Γιώργο Αυτιά

Γιώργος Αυτιάς: Κυρίες και κύριοι σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη στιγμή για την παγκόσμια οικονομία, αλλά και την ελληνική και όχι μόνο, σήμερα στην εκπομπή μαζί μας είναι  ο Πρωθυπουργός, ο κ. Μητσοτάκης. Κύριε Πρόεδρε, ευχαριστώ θερμά. Κυριάκος Μητσοτάκης: Γεια σας κ. Αυτιά. Γιώργος Αυτιάς: Θερμά ευχαριστώ για τη σημερινή σας παρουσία σε μια κομβική στιγμή […]