19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Επιστροφή στις νίκες για τον Παναργειακό- Νίκη και για την Ερμιονίδα (video)

Με πέναλτυ που κέρδισε ο Μπουντόπουλος και εκτέλεσε εύστοχα ο Μενδρινός στο 63′, ο Παναργειακός νίκησε 1-0 την Ένωση Λέρνας στο τοπικό ντέρμπι του 8ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και επέστρεψε στις επιτυχίες.

Στον πάγκο των “λύκων” σε θέση προπονητή ήταν ο Χρήστος Αγγελόπουλος, μέχρι πρότινος βοηθός του Γιώργου Αντωνόπουλου.

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ: Φαρμάκης, Παναγιώτου, Κυριακόπουλος, Μαρίνης,
Γερόλυμος (46′ Παιδάκης), Τσιμικλής, Μενδρινός, Μουσταφάι (70′ Καρούτης), Καδάς, Μαρουκάκης, Μπουντόπουλος (90′ Μπούτας).

ΕΝΩΣΗ ΛΕΡΝΑΣ : Κατσαούνης, Λέρμας, Κάπλατζης, Σελλής (20′ λ.τρ. Καϊάφας), Μούγιος, Τσουρδίνης, Τριανταφύλλου, Αϊβαλιώτης, Κρεμμύδας (35′ λ.τρ.Αντωνόπουλος), Μανιάτης (80′ Γάτσιος), Μπιτζής.

Την ίδια ώρα η Ένωση Ερμιονίδας, επικράτησε 2-1 του Αμβρυσσέα Διστόμου, με το γκολ της νίκης να το σημειώνει ο Νικολόπουλος στο 83′.

Ερμιονίδα: Αλευράς, Τζιέρης, Σαμαράς, Βιρβίλης, Μπιμπισίδης, Γεωργακόπουλος, Νικολόπουλος, (87΄Βασιλέρης), Κορνελάτος, Τριμπόνιας, (90΄Κουκλάς), Κατσέτης, (59΄Πούτσης),  Νικολούδης (80΄Κάλα).

Αμβρυσσέας Διστόμου: Ντουμάνης, Στασινόπουλος, Φωτόπουλος, Ζυγογιάννης (87΄Βλάχος), Κουβέλης, Χαραλαμπίδης, Κυριακόπουλος, (65΄Βάζ), Παλαιοπάνος (90΄Μουντοκαλάκης), Σταύρε, Σένκα, Ιβάνοφ.

Κατά τα άλλα: 0-0 η Καλαμάτα με το Καταστάρι και ο Ασπρόπυργος που συνέτριψε 4-0 τον Μανδραϊκό πλησίασε στους τέσσερις βαθμούς.

Τα αποτελέσματα της 19ης αγωνιστικής: 

ΑΕ Πελλάνας – Παναρκαδικός 1-0 (14′ Σικαλόπουλος)
Καλαμάτα – ΑΟ Κατασταρίου 0-0
ΑΕ Ερμιονίδας – Αμβρυσσέας Διστόμου 2-1 (30′ Τριμπόνιας, 83′ Νικολόπουλος / 56′ Φωτόπουλος)
ΑΟ Εικοσιμίας – Αστέρας Βλαχιώτη 0-0
ΑΟ Υπάτου – Πάμισος 3-0
Παναργειακός – Ένωση Λέρνας 1-0 (63′ Μενδρινός πεν)
Ασπρόπυργος – Μανδραϊκός 4-0 (18′ Σταύρου, 22′ πεν-53′ Νατσιόπουλος, 62′ Δουκάκης πέν)

 

Βαθμολογία 8ου Ομίλου Γ΄ Εθνικής

 

Η επόμενη αγωνιστική
ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ – Α.Ο. ΚΑΤΑΣΤΑΡΙΟΥ
ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ – Π.Σ. Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ
ΕΝΩΣΗ ΛΕΡΝΑΣ – ΠΕΛΛΑΝΑ ΚΑΣΤΟΡΕΙΟΥ
ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ – ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΛΑΧΙΩΤΗ – ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ
ΑΜΒΡΥΣΣΕΑΣ – ΥΠΑΤΟΥ
ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ – ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ

Περισσότερα Άρθρα

Πρωτιά και ρεκόρ για την Ελπίδα Τόκα

Σε πολύ καλή κατάσταση η Ελπίδα Τόκα νίκησε  στα 400μ. εμπόδια με 59.20 στους αγώνες “Ευάγγελος Δεπάστας” στο Σχηματάρι, επίδοση που αποτελεί φετινό της ρεκόρ. Παράλληλα ο χρόνος αυτός για την πρωταθλήτρια του ΣΔΥ Αργολίδας και του Γιώργου Καραπάνου, αποτελεί την καλύτερη επίδοση αυτήν την στιγμή στην Ελλάδα.

“Energy Triathlon Tolo 2019” στις 13 Οκτωβρίου

Ο Δήμος Ναυπλιέων – Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ και η Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου διοργανώνουν και προκηρύσσουν, με συνδιοργανωτές τους αθλητικούς συλλόγους Ν.Ο.Ναυπλίου & Κ.Ο. Ναυπλίου «Εύρος» events Τριάθλου – Multisports με την επωνυμία «Energy Triathlon Tolo». Οι αγώνες θα διεξαχθούν την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019, με κέντρο διεξαγωγής το Τολό Αργολίδας και διαδρομές εντός του Δήμου Ναυπλιέων. Επίσημη […]