18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Επιτέλους, οι εικόνες στην Πάνιτσα μιλούν από μόνες τους…

Επιτέλους οι εικόνες μιλούν από μόνες τους… Είναι εντυπωσιακό αυτό που γίνεται στην Πάνιτσα της Νέας Κίου.

Οι μπουλντόζες της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας καθαρίζουν κάτι που όπως τονίσαμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ είχε να καθαριστεί από το 2006.  Ένα σημείο πολύ επικίνδυνο για δύο λόγους:  γιατί υπήρχε ο κίνδυνος πυρκαγιάς και το έχουμε ζήσει πολλά προηγούμενα καλοκαίρια να φτάνει η φωτιά στις πόρτες των σπιτιών των κατοίκων της Νέας Κίου και ο άλλος μεγάλος κίνδυνος ο κίνδυνος πλημμύρας.

Βλέπουμε στις φωτογραφίες τον αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Γιάννη Μαλτέζο, τον αντιδήμαρχο του Δήμου Άργους Μυκηνών Γιάννη Αθανασόπουλο και τον πρόεδρο της δημοτικής κοινότητας Νέας Κίου Νίκο Σαρηγιάννη.

Οι δύο τελευταίοι εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους στον Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα αλλά και στον αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Μαλτέζο ο οποίος βρέθηκε δίπλα τους από την πρώτη στιγμή που του ζητήθηκε η συνδρομή του.

Περισσότερα Άρθρα

Άστραψε και βρόντηξε ο Καμπόσος με την δυσοσμία του βιολογικού

Άστραψε και βρόντηξε ο Καμπόσος με την δυσοσμία του βιολογικού Μετά την έντονη δυσοσμία των τελευταίων ημερών που προερχόταν από τον βιολογικό Άργους και Ναυπλίου και έχοντας φτάσει ο κόμπος στο χτένι υπήρξε έντονη αντίδραση από τον Δήμαρχο Άργους-Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσο. Άστραψε και βρόντηξε ο Καμπόσος με την δυσοσμία του βιολογικού , ο οποίος δήλωσε […]

Κορονοϊός: Δέκα οι νεκροί στη χώρα μας – Πέθανε 93χρονη στην Πάτρα

Μία γυναίκα 93 ετών είναι το δέκατο θύμα του κορονοϊού στη χώρα μας. Είναι η πρώτη γυναίκα που χάνει τη ζωή της από τον φονικό ιό στην Ελλάδα. Νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, αλλά δεν βρισκόταν σε ΜΕΘ. Η άτυχη γυναίκα έφερε βηματοδότη, ενώ είχε σακχαρώδη διαβήτη και αναπνευστικό νόσημα. «Κόλλησε» και κορονοϊό και […]