17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Επιτυχίες για τους Ιπτάμενους στους χειμερινούς αγώνες κολύμβησης

Η ομάδα των Ιπτάμενων Αργολίδας βρέθηκε στην Πάτρα το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε προκειμένου να συμμετάσχει στους χειμερινούς αγώνες κολύμβησης που έλαβαν χώρα στο κολυμβητήριο Πεπανός από την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος.

Η Ιπτάμενη Ευφροσύνη Σκούμπη συμμετείχε στους χειμερινούς αγώνες κολύμβησης προαγωνιστικών κατηγοριών το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στην Πάτρα και κατέκτησε την 1η θέση στα 200μ. ύπτιο την 2η θέση στα 400μ. ελεύθερο και την 3η θέση στα 100μ. ελεύθερο κάνοντας ταυτόχρονα και ατομικά ρεκόρ.

Παράλληλα στην Πάτρα πραγματοποιήθηκε και ημερίδα κολύμβησης αγωνιστικών κατηγοριών όπου συμμετείχε η Ιπτάμενη Πηνελόπη Κομνηνού η οποία «έπιασε» ακόμα ένα όριο πρόκρισης για το πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ κάνοντας ταυτόχρονα και νέο ατομικό ρεκόρ.

Οι ιπτάμενες κολυμβήτριες, με την προπονητική καθοδήγηση της προπονήτριας των Ιπτάμενων Κατερίνας Δημακοπούλου προετοιμάζονται για τα πανελλήνια πρωταθλήματα προαγωνιστικών και αγωνιστικών κατηγοριών μαζί με άλλους κολυμβητές των Ιπτάμενων.

Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για τις επιτυχίες τους όπως και σε όλους τους αθλητές του Αθλητικού Συλλόγου Αργολίδας ΙΠΤΑΜΕΝΟΙ καθώς και στην προπονήτρια των Ιπτάμενων οι οποίοι φέρνουν τα τελευταία χρόνια κολυμβητικές επιτυχίες σε όλη την Αργολίδα.

Οι Ιπτάμενοι αποδεικνύουν για ακόμη μια φορά την ποιοτική κολυμβητική δουλειά που κάνουν και το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο της ομάδας.

Περισσότερα Άρθρα

Παναυπλιακός: Πώς θα παρουσιαστεί στην επανεκκίνηση της Γ’ Εθνικής

Φίλες και φίλοι το πρωτάθλημα της Γ` Εθνικής αρχίζει ξανά την Κυριακή 11/4/2021. Αντίπαλός μας η ομάδα της Ένωσης Ερμιονίδας. ΔΑΚ Ναυπλίου και ώρα 4:30μμ Με την ευκαιρία θα θέλαμε να συγχαρούμε τον κ. Θοδωρή Ζαγοράκη, για την εκλογή του ως ο νέος πρόεδρος της Ομοσπονδίας. Έπειτα από πέντε(5) μήνες απραξίας, καλούμαστε να επαναδραστηριοποιηθούμε.. Οι […]

Καταγγελία-σοκ από την Πηγή Δεβετζή: Παράγοντας του αθλητισμού κατέβασε το παντελόνι και με έριξε στον καναπέ

Νέα σοκαριστική καταγγελία για το παρασκήνιο του αθλητισμού στη χώρα μας έκανε η Πηγή Δεβετζή. Σε συνέχεια σχετικών αποκαλύψεων που ξεκίνησαν απ’ αυτή της Σοφίας Μπεκατώρου, η πρώην αθλήτρια ισχυρίστηκε ότι και η ίδια έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης στο ξεκίνημα της καριέρας της. «Έχω να σου πω κάτι που δεν το έχω πει ποτέ στη ζωή μου. Το είχα μέσα μου πάρα πολλά χρόνια. Τα […]