22 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Εργαστήριο Νοσηλευτικής Φροντίδας και Φυσικοθεραπείας στο Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο Λύκειο Αργολίδας

Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς διαμορφώθηκε και πλέον είναι σε λειτουργία νέος χώρος εξοπλισμένος με είδη Νοσηλευτικής φροντίδας-Πρώτων Βοηθειών άμεσα διαθέσιμος για τις ανάγκες των μαθητών μας και του λοιπού προσωπικού της σχολικής μονάδας.

Επιπροσθέτως, στον ίδιο χώρο βρίσκεται και ο χώρος Φυσικοθεραπείας με τον αντίστοιχο εξοπλισμό, ο οποίος ύστερα με την τελευταία προσθήκη του στατικού ποδηλάτου ανανεώνεται συνεχώς.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συνέβαλαν στην δημιουργία του χώρου αυτού καθώς επίσης και όλους τους χορηγούς που με την προσφορά τους ενίσχυσαν τη δυναμική του σχολείου μας!

Αυδούση Ελένη, Αναπληρώτρια Φυσικοθεραπεύτρια &
Καψούρου Σοφία, Αναπληρώτρια Νοσηλεύτρια

Περισσότερα Άρθρα

Κορονοϊός στην Ελλάδα: Στα ύψη θάνατοι και διασωληνωμένοι

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 1.190 νέα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα μας το τελευταίο 24ωρο. Παραμένουν σε τετραψήφιο αριθμό τα νέα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα, για δεύτερο 24ωρο. Την ίδια ώρα σταθεροποιείται, παρότι υψηλός, ο αριθμός των διασωληνωμένων που ανέρχεται σήμερα σε 552 ασθενείς σε ΜΕΘ Covid. Τέλος, συνεχίζεται ο αυξημένος αριθμός θανόντων από την πανδημία, που […]

Covid-19: 645 θάνατοι το τελευταίο 24ωρο στο Μεξικό

Το υπουργείο Υγείας του Μεξικού ανακοίνωσε χθες Παρασκευή ότι τις προηγούμενες 24 ώρες επιβεβαιώθηκαν 12.081 νέα κρούσματα του SARS-CoV-2, ενώ το ίδιο διάστημα ακόμη 645 ασθενείς υπέκυψαν στον COVID-19. Ο απολογισμός των θυμάτων της πανδημίας του νέου κορωνοϊού στη χώρα των 128,8 εκατομμυρίων κατοίκων ανέρχεται ως αυτό το στάδιο σε 104.873 νεκρούς επί συνόλου 1.090.675 […]