18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

ΕΡΜΙΟΝΗ – ΜΠΙΣΤΙ : Αποκατάσταση, συντήρηση και λειτουργία των πυροσβεστικών φωλιών, του αντλιοστασίου και όλης της εγκατάστασης

Σε συνέχεια της σημαντικής δωρεάς του συμπατριώτη μας οικονομολόγου-οικονομικού ελεγκτή κυρίου Δημήτρη Μάνου για την αγορά των νέων πυροσβεστικών φωλιών στο ΜΠΙΣΤΙ της Ερμιόνης, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την εξέλιξη των εργασιών και τις ενέργειες της Δημοτικής Αρχής.

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους Δημότες μας, σεβόμενοι πάντα τους δωρητές και αρωγούς συμπολίτες μας στην προσπάθεια μας, με εντολή Δημάρχου, ήδη ξεκίνησε να λειτουργεί ένα έργο ζωτικής σημασίας στο γραφικό και εμβληματικό δασύλλιο Μπίστι της Ερμιόνης. Μέσα σε ενάμιση  χρόνο από τη ανάληψη των καθηκόντων μας λειτούργησε ένα έργο εγκαταλελειμμένο και κατεστραμμένο από τις προηγούμενες διοικήσεις.

Πάνω σ’ αυτή τη λογική λοιπόν, μεθοδικά και μελετημένα σε ταχείς ρυθμούς χτίζουμε το αύριο πάνω στα γερά θεμέλια του παρελθόντος, συνοδευόμενα όμως από τις πρωτοπόρες και αναπτυξιακές νέες ιδέες των μελών της Δημοτικής αρχής, με οδηγό τον Δήμαρχο μας, Γιάννη Γεωργόπουλο.

Παρακάτω σας επισυνάπτουμε κάποια βίντεο ώστε να ενημερωθείτε και να διαπιστώσετε την αποκατάσταση, συντήρηση και λειτουργία των πυροσβεστικών φωλιών, του αντλιοστασίου και όλης της εγκατάστασης στη θέση ΜΠΙΣΤΙ στην Ερμιόνη, τις οποίες επιτηρεί και παρακολουθεί ο δημοτικός σύμβουλος Δ. Κουτούβαλης.

Γιάννης Γεωργόπουλος

Δήμαρχος Ερμιονίδας