17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Ευχαριστήριο προς τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου από τον Β. Σιδέρη

Ευχαριστήριο προς τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα απευθύνει ο περιφερειακός σύμβουλος και πρόεδρος της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων (ΕΠΣ) Αργολίδας Βασίλης Σιδέρης, αναφορικά με την διάθεση rapid test για τους αθλητές των σωματείων της Ενωσης.

«Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Αργολίδας ευχαριστούν τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Νίκα, καθώς και τον Γενικό Διευθυντή Δημόσιας Υγείας Πελοποννήσου κ. Βασίλειο Διαμαντόπουλο για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας για τη χορήγηση τεστ αντιγόνου SARS COVID-19 (γρήγορα τέστ γνωστά και ως ‘’rapid test covid’’).

Συμμεριζόμενοι τα προβλήματα που δημιουργεί η πανδημία του covid-19, πρόθεσή μας είναι να θωρακίσουμε το ποδόσφαιρο της Αργολίδας και να διαφυλάξουμε την υγεία των ποδοσφαιριστών, προπονητών, διαιτητών και παραγόντων»,  σημειώνει ο Β. Σιδέρης στο ευχαριστήριο προς τον περιφερειάρχη Π. Νίκα.

Περισσότερα Άρθρα

Η Λαϊκή Συσπείρωση Ναυπλίου για το Κέντρο Ελληνικών Σπουδών (Ελλάδος) Πανεπιστημίου HARVARD

Ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 2-11-21 ήταν η εκμίσθωση του διατηρητέου κτιρίου του Παλιού Δημαρχείου στην οδό Όθωνος 51 και Βασ/ Όλγας 46 συνολικού εμβαδού 382,65 τμ. Τα τελευταία 15 χρόνια στεγάζει την Αστική μη Κερδοσκοπική εταιρεία με την επωνυμία Κέντρο Ελληνικών Σπουδών (Ελλάδος) Πανεπιστημίου HARVARD το οποίο ανήκει στο […]

Δ. Καμπουράκης: Από τα μπλοκάκια του Σημίτη στο επιτελικό κράτος του Κυριάκου

Κάποτε γελούσαμε με τα περίφημα «μπλοκάκια του λογιστή Σημίτη». Συνηθισμένοι σ’ έναν Ανδρέα που κυβερνούσε με οράματα και ατάκες έχοντας εκχωρήσει (την τελευταία περίοδο) την διαχείριση της χώρας στον Λιβάνη και την Δήμητρα, θεωρούσαμε πολύ μίζερη την ύπαρξη ενός πρωθυπουργικού «μπλοκακιού» για κάθε υπουργό, μέσα στο οποίο υπήρχαν οι στόχοι και τα επιτεύγματα του. Κι […]