13 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Ευχαριστήριο προς τον περιφερειάρχη Π. Νίκα από την Special Olympics Hellas

Ευχαριστήρια επιστολή απέστειλε προς τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα ο πρόεδρος του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Special Olympics Hellas, πρέσβυς επί τιμή, Διονύσιος Κοδέλας.

Στην επιστολή του, ο Δ. Κοδέλας -ο οποίος συναντήθηκε πρόσφατα με τον περιφερειάρχη στην Τρίπολη- εκφράζει ευχαριστίες για τη θερμή υποδοχή που ο ίδιος και οι συνεργάτες του είχαν από τον Π. Νίκα και τους συνεργάτες του καθώς και την γόνιμη, όπως την χαρακτηρίζει, συζήτηση που είχαν.

Τονίζει δε ιδιαίτερα ότι όσον αφορά τον περιφερειάρχη διαπίστωσε “το αμέριστο ενδιαφέρον σας για τα άτομα με νοητική αναπηρία καθώς και την ειλικρινή σας βούληση να είστε αρωγός στο έργο μας”.

Εδώ μπορείτε να δείτε την επιστολή του Διον. Κοδέλα:

Επιστολή

Περισσότερα Άρθρα

Δ. Καμπουράκης: Μάθημα αυτογνωσίας της ΝΔ η υπόθεση του γάμου

Τελικά, η αριθμητική έβγαλε 26 βουλευτές που διαφωνούν οριστικά με το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων κι άλλους 31 που έχουν αμφιβολίες, δισταγμούς, προβληματισμούς και άλλα τέτοια αμφίσημα συναισθήματα. Αν υποθέσουμε ότι και όλοι οι «σκεπτικοί» θα αποφασίσουν τελικά να μην δώσουν ψήφο (που εκεί το βλέπω να πηγαίνει), η ΝΔ από 158 βουλευτές […]

Ήττα για τον Παναθηναϊκό στη Σερβία, 74-71 ο Ερυθρός Αστέρας

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα με 74-71 στο Βελιγράδι στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας. Μία λάθος πάσα του Νεμάνια Νέντοβιτς έριξε στον… κάδο των απορριμμάτων την υπερπροσπάθεια του Παναθηναϊκού και του αρχηγού του, Ιωάννη Παπαπέτρου, με τους «πράσινους» να «αποχαιρετούν» με ήττα και σε απόσταση τεσσάρων νικών από την […]