15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Ευχαριστήριο της Φρουσιούνας προς την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Ευχαριστήριο προς την Περιφέρεια Πελοποννήσου απευθύνει η πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Φρουσιούνας για την υλοποίηση οδικών έργων στην περιοχή, στο πλαίσιο της άμεσης ανταπόκρισης της Περιφέρειας στα σχετικά αιτήματα που είχαν υποβληθεί.

Συγκεκριμένα, από η Π.Ε. Αργολίδας προέβη στην ασφαλτόστρωση του δρόμου Κεφαλοβρύσου – Φρουσιούνας, καθώς επίσης και στη διαγράμμισή του, όπως και του τμήματος Φρουσιούνας – Σκοτεινής.

Επίσης υλοποιείται στο άμεσο μέλλον η τοποθέτηση πλευρικών μπαρών στα σημεία εκείνα του οδικού δικτύου όπου λόγω της επικινδυνότητας του δρόμου δυσχεραίνεται η ασφαλής διέλευση των οχημάτων.

Στη σχετική ανακοίνωση, την οποία υπογράφει η πρόεδρος της Φρουσιούνας Μαρία Κούτρα, εκφράζονται ευχαριστίες αφ’ ενός για την άμεση ανταπόκριση στα αιτήματα της Κοινότητας και αφ’ ετέρου για το έμπρακτο ενδιαφέρον και την καθοριστική συμβολή -σε πολιτικό και υπηρεσιακό επίπεδο- στην κατεύθυνση της επίλυσης χρόνιων προβλημάτων της Κοινότητας.

Περισσότερα Άρθρα

Ο Γιώργος Γαβρήλος μίλησε στο Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ερμιονίδας για τις νέες εργασιακές και ασφαλιστικές ρυθμίσεις

  Σε μία κατάμεστη αίθουσα, στο Λύκειο Κρανιδίου, την Παρασκευή 17-01-2020, με την ευκαιρία της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας από την Πρόεδρο κα Μαρκέλλα Μπίμπα, και  με την παρουσία Βουλευτών, Αντιπεριφερειάρχη και Δημάρχου, ο κ. Γιώργος Γαβρήλος, δικηγόρος-εργατολόγος, μίλησε στα μέλη του Σωματείου των Ξενοδοχοϋπαλλήλων για τις νέες εργασιακές και ασφαλιστικές ρυθμίσεις. Αναφέρθηκε αναλυτικά στους […]

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Σε καλή κατάσταση ο Άρτης Καλλίνικος

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση και μετά από ενδελεχές ρεπορτάζ, ο Αργείος Μητροπολίτης Άρτης Καλλίνικος, είναι σε καλή κατάσταση. Αμέσως μετά την επίθεση στην Μονή Πετράκη, μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ αλλά η κατάσταση της υγείας του ΔΕΝ είναι σοβαρή. Παράλληλα: Στους 10 ανέρχονται οι τραυματίες από την επίθεση με βιτριόλι κατά τη διάρκεια Συνοδικού Δικαστηρίου στη Μονή […]