17 °C Argos, GR
19 Μαρτίου 2024

Ευχαριστίες προς το ιατρικό προσωπικό του ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

Με αφορμή την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας μου αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω δημόσια ως ένα τρόπο ελάχιστης ανταμοιβής για τους ανθρώπους επιστήμονες που τιμούν το λειτούργημα τους στο Νοσοκομείο Ναυπλίου,οι οποίοι επιτελούν σιωπηρά το έργο τους με ήθος και επαγγελματισμό, δίνοντας καθημερινά τον αγώνα τους!

Ευχαριστώ από καρδιάς τον γιατρό μου και χειρουργό Επιμελητή Α της χειρουργικής κλινικής Ιωάννη Μασσαλή θερμές ευχαριστίες επίσης στο νοσηλευτικό ανθρώπινο δυναμικό της χειρουργικής κλινικής του νοσοκομείου και την προϊσταμένη Ειρήνη Κοϊνη μη παραλείποντας φυσικά να ευχαριστήσω την εξαιρετική ακτινολόγο του Νοσοκομείου Έφη Παπαδήμα!

Οφείλω να αναγνωρίσω ως πολίτης αυτού του τόπου ότι το νοσοκομείο επιτελεί κοινωνικό σπουδαίο έργο όπως διαπίστωσα εν τοις πράγμασι κατά τη διάρκεια της νοσηλείας μου κ ότι οι παρεχόμενες υπηρεσίες στην χειρουργική κλινική με επικεφαλής συντονιστή τον Διευθυντή Παν.Γκανά είναι πολύ σημαντικές υψηλού επιπέδου κ άριστης επιστημονικής επάρκειας!

Η εν γένει οργανωμένη λειτουργία της κλινικής αποτελεί υπόδειγμα δημοσίου Νοσοκομείου που μας τιμά ! Έχουμε πολύ ΔΥΝΑΤΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΉ!

Για τους παραπάνω και για πολλούς λόγους ακόμη το Νοσοκομείο Ναυπλίου πρέπει να αναβαθμιστεί και όχι να υποβαθμιστεί!

Κική Ανδρ. Δρίτσα

Περισσότερα Άρθρα

Μεγάλη φωτιά στην Κόρινθο

Η φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση, στην περιοχή Αγιονόρι Κορινθίας. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, στο σημείο βρίσκονται 34 άνδρες με 13 οχήματα. Το ΑΠΕ-ΜΠΕ σημειώνει ότι η πυρκαγιά είναι μακριά από κατοικημένη περιοχή και δεν ελλοχεύει κάποιος κίνδυνος…

12ο Aegina Fistiki Fest με Νίκο Πορτοκάλογλου και πολλές άλλες εκπλήξεις…

Ο κόσμος της Αίγινας και οι αναρίθμητοι φίλοι του νησιού υποδέχτηκαν με χαρά την είδηση πως το 12ο Aegina Fistiki Fest θα πραγματοποιηθεί από τις 17 ως τις 20 Σεπτεμβρίου, παρ’ όλες τις αντιξοότητες που προκάλεσε η υγειονομική κρίση. Και κάπως έτσι, μια γιορτή, που έχει δημιουργήσει τη δική της παράδοση και που συνδυάζει τον […]