19 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Ευχαριστίες του “Πολυνίκη Ναυπλίου” στον Ιωάννη Μαντζούνη

Εκ μέρους όλου του συλλόγου “ΓΑΣ Ναυπλίου – Πολυνίκης”, ευχαριστούμε την περιφέρεια Πελοποννήσου και ιδιαίτερα τον Αντιπεριφερειάρχη-υπεύθυνο αθλητισμού κ Μαντζούνη Ιωάννη για την οικονομική ενίσχυση σε μια τόσο δύσκολη συγκυρία.

Ως πρόεδρος εκφράζω την ικανοποίηση καθώς και άλλα σωματεία έτυχαν ανάλογης υποστήριξης.

Δεν είναι μόνο υλική διότι διαπιστώνουμε πως μέσω των προσπαθειών του συλλόγου μας και της Περιφέρειας, ο καθένας από το πόστο του, βρίσκεται μια γέφυρα επικοινωνίας, ώστε να στηριχτεί το κοινωνικό κυρίως έργο που επιτελεί ο σύλλογος μας και ο αθλητισμός γενικότερα.

Δε γίνεται δίχως τη στήριξη σας , και κυρίως για μία ομάδα που μόνη εκπροσωπεί το άθλημα του Handball στην πόλη του Ναυπλίου και είναι μία εκ των μοναδικών δύο ομάδων στην Αργολίδα, με τον πρωτοπόρο βέβαια Διομήδη. Ο κ. Μαντζούνης το αναγνώρισε .

Ευχαριστούμε πολύ και ευχόμαστε ανάλογη συνέχεια.

Καλές γιορτές σε όλους σας με υγεία

Περισσότερα Άρθρα

Έτσι έφυγε η Δούκισσα Νομικού από τον ΑΝΤ1 (video)

Η Δούκισσα Νομικού ανακοίνωσε την αποχώρησή της από τον ΑΝΤ1, με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Στο Happy Day, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε το παρασκήνιο αυτού του «διαζυγίου»: «Τελείωνε το συμβόλαιό της και ή θα ενεργοποιούσαν το συν ένα μονομερώς ή θα μιλούσαν για ανανέωση. Αυτό που μου είπε η Τίνα […]