19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Ευχαριστίες του Π. Διολίτση στο Δήμαρχο Άργους Μυκηνών

Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια τον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσο, για την απόφασή του να ανανεώσει την προεδρεία μου στην ΔΕΥΑΑΡ-Μ.

Η εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου, αποτελεί κινητήριο δύναμη για την υλοποίηση του οράματός του, για μια δημοτική επιχείρηση ισχυρή, σύγχρονη και αποτελεσματική.

Η ΔΕΥΑΑΡ-Μ από την αρχή της ανάληψης των καθηκόντων της δημοτικής αρχής Καμπόσου, έχει κάνει ουσιαστικά βήματα μπροστά και συνεχίζει μέχρι και σήμερα.

Ευχαριστώ τον Δήμαρχο Δημήτρη Καμπόσο, για την έμπνευση που έχει εμφυσήσει σε όλους μας, να προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό στον τόπο που γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε.

Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΑΡ-Μ
Πέτρος Διολίτσης

Περισσότερα Άρθρα

Θανάσης Πετράκος και Δημοσθένης Δρούγκας: Είστε έκθετος και απαράδεκτος κ. Νίκα

Η αθέτηση από τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Νίκα της δέσμευσής του να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση του Συλλόγου των υπαλλήλων της Π.Ε. Μεσσηνίας την Τρίτη 8 Μαρτίου για την ημέρα της γυναίκας είναι μέγα θέμα ηθικής, πολιτικής και αναξιοπιστίας εκ μέρους του. Είναι αδιανόητο και απαράδεκτο συγχρόνως την Δευτέρα να συμφωνεί για την πραγματοποίηση της […]

Διήμερο εκδηλώσεων για την Β’ γραφή Ναυπλίας του Μιχαήλ Λαμπρυνίδη

Ο Δήμος Ναυπλιέων, ο ΔΟΠΠΑΤ και ο Προοδευτικός Σύλλογος Παλαμήδης βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν το διήμερο εκδηλώσεων 11 και 12 Μαρτίου για την παρουσίαση της μεταγραφής και έκδοσης της Β’ γραφής Ναυπλίας του Μιχαήλ Λαμπρυνίδη. Το πρόγραμμα του 2ημέρου θα παρουσιαστεί τις επόμενες ημέρες από τους αρμοδίους.