18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Ζέτα Θεοδωροπούλου-Παναγιώτης Ταχτσίδης: Έγιναν για τρίτη φορά γονείς

Την απόλυτη ευτυχία βιώνουν η Ζέτα Θεοδωροπούλου και το “αφεντικό” του Ναύπλιο 2017, Παναγιώτης Ταχτσίδης, καθώς έγιναν για τρίτη φορά γονείς.

Η γλυκιά μανούλα έφερε πρόωρα στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι και η οικογένειά τους μεγάλωσε κατά ένα ακόμα μέλος.

Ο μικρός πρόκειται να πάρει το όνομα Βασίλης.

Θυμίζουμε πως η Ζέτα Θεοδωροπούλου έφερε στον κόσμο την κόρη της Αφροδίτη τον Ιούνιο του 2016, ενώ πέρσι τον Ιούλιο γεννήθηκε και ο μικρός Κωνσταντίνος.

Δείτε τη φωτογραφία με τον νεογέννητο Βασίλη:

 

Η κεντρική φωτογραφία είναι από τη βάφτιση του δεύτερου παιδιού τους, του Κωνσταντίνου, που έγινε στις 9 Ιουνίου 2019 στο Ναύπλιο.

ΠΗΓΗ: fthis.gr

Περισσότερα Άρθρα

Εκδήλωση για τον εορτασμό των 100 χρόνων από την ίδρυση του Λιμενικού Σώματος στο Δήμο Ναυπλιέων

Με αφορμή την συμπλήρωση  ενός αιώνος σημαντικής προσφοράς το Λιμενικό Σώμα σε συνεργασία με το Δήμο Ναυπλιέων,διοργανώνουν εκδήλωση  με τη συμμετοχή της μπάντας του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤκαι τη Βανέσα Αδαμοπούλου, το Σάββατο, στις 8.00 το βράδυ, στην πλατεία Συντάγματος στο Ναύπλιο.

Κορονοϊός: Στην Ελλάδα τα πρώτα εμβόλια – Πέρασαν τον Προμαχώνα

Ανήμερα Χριστουγέννων, έφτασαν στη χώρα μας τα φορτηγά με τα πρώτα εμβόλια για τον κορονοϊό, δηλαδή λίγες ώρες νωρίτερα από το αναμενόμενο. Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το ΟΡΕΝ, το πρώτο φορτηγό, που μεταφέρει τις πρώτες δόσεις των εμβολίων πέρασε τον Προμαχώνα στις 6 το απόγευμα. Εκεί βρέθηκε και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης […]