19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Ηλίας Μπόγδανος: Εξαντλημένος ο πρώην παίκτης του Survivor

Συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ο Ηλίας Μπόγδανος, ο οποίος πέντε ημέρες μετά τον τελικό του Survivor, βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Ο μουσικός, αρχικά, απομονώθηκε στο σπίτι του, ωστόσο στη συνέχεια η κατάσταση της υγείας του έγινε πιο σοβαρή, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

«Να σας πω την αλήθεια δεν περίμενα να γυρίσω από το παιχνίδι και να είμαι ξανά σε εγκλεισμό. Αλλά αυτό δείχνει πως πάνω από όλα είναι η υγεία και πρέπει να εκτιμάμε κάθε στιγμή που είμαστε υγιείς» είπε, μεταξύ άλλων, σε βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο δείχνει φανερά καταβεβλημένος.

Λίγες ώρες μετά, ανέβασε ακόμα μία φωτογραφία από το νοσοκομείο, αυτή τη φορά στο twitter. «Και στις πιο δύσκολες συνθήκες, πάντα υπάρχει περιθώριο για ένα μικρό χαμόγελο» έγραψε χαρακτηριστικά.

Οι διαδικτυακοί του φίλοι έσπευσαν να τον γεμίσουν με θετική ενέργεια γι’ ακόμα μια φορά.

ΠΗΓΗ

Περισσότερα Άρθρα

Γιατί είναι σημαντικό να ξεκινάτε τη μέρα σας τρώγοντας ένα μήλο

Καφές ή μήλο για πρωινό; Τι απαντά διατροφολόγος. Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που θέλετε όταν ξυπνάτε το πρωί; Υποθέτουμε έναν καφέ. Σωστά; Ένας δυνατός καφές σας βοηθά να τονωθείτε και να ξεκινήσετε τη μέρα σας με λίγη περισσότερη ενέργεια. Γνωρίζετε όμως ότι οι διατροφολόγοι προτείνουν την αποφυγή της καφεΐνης νωρίς το πρωί; Κι αυτό […]

Συνεργασία όλων των φορέων ζητάει η Δ.Ε.Υ.Α.Ν.

     Η σχετική ανακοίνωση:    Ως γνωστόν έχει δημιουργηθεί μέγιστο πρόβλημα για του κατοίκους – οικοπεδούχους των περιοχών Γλυκιάς – Εργατικές Κατοικίες. Το πρόβλημα αυτό συνίσταται στο γεγονός της συσσώρευσης μεγάλων ποσοτήτων νερού στις περιοχές αυτές λόγω των έντονων βροχοπτώσεων  καιτων ακραίων καιρικών φαινομένων που υπέστη η περιοχή μας το τρέχον έτος . Η […]