11 °C Argos, GR
19 Μαρτίου 2024

Ηλεία: Εργάτης καταπλακώθηκε από χώματα – Τον ξέθαψαν με φτυάρι

Σε σοβαρή κατάσταση στο Νοσοκομείο Πύργου νοσηλεύεται από χθες εργάτης που καταπλακώθηκε από χώματα ενώ εργάζονταν σε βάθος τεσσάρων μέτρων για την επισκευή του αγωγού ύδρευσης στην περιοχή του Χαβαρίου!

Όλα έγιναν, όταν οι δύο εργάτες, σύμφωνα με πληροφορίες, ξεκίνησαν να αφαιρούν τα τμήματα του σπασμένου αγωγού για να τοποθετούσαν στη συνέχεια καινούργια. Ο αγωγός είχε σπάσει από χθες το πρωί με αποτέλεσμα να χωριό να έχει μείνει χωρίς νερό.

Ενώ αφαιρούσαν τα τμήματα του παλιού αγωγού, τα χώματα «υποχώρησαν» με αποτέλεσμα ο ένας εκ των δύο εργατών να καταπλακωθεί από αυτά!

Χωρίς να χάσει την ψυχραιμία του ο άλλος εργάτης άρχισε με φτυάρι να αφαιρεί τα χώματα και μέσα σε λίγα λεπτά κατάφερε να απεγκλωβίσει τον συνάδελφό του, ο οποίος λίγο αργότερα σοκαρισμένος και σε κακή κατάσταση μεταφέρονταν στο Νοσοκομείο Πύργου.

Πηγή: patrisnews.com

Περισσότερα Άρθρα

ΕΟΔΥ: 93 θάνατοι από κορωνοϊό σε μία εβδομάδα – Αύξηση στις εισαγωγές

Ο ΕΟΔΥ δημοσίευσε την επιδημιολογική έκθεση της εβδομάδας. Σύμφωνα με αυτήν, η θετικότητα κορωνοϊού στο σύνολο των ελεγχθέντων δειγμάτων μπορεί να παρουσίασε μείωση, ωστόσο, οι θάνατοι ανέρχονται στους 93. Στην παρούσα έκθεση, περιλαμβάνονται τα διαθέσιμα επιδημιολογικά δεδομένα των συστημάτων επιτήρησης του ΕΟΔΥ για τις ιογενείς λοιμώξεις του αναπνευστικού συστήματος (SARS-CoV-2, ιοί γρίπης και αναπνευστικός συγκυτιακός ιός – […]