19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Ημέρα αφιερωμένη στην Μουσειακή Αγωγή

Με την υποστήριξή του ΔΟΠΠΑΤ και του Europe Direct Nafplio στο 4ο Δημοτικό Σχολείο αφιερώνουμε την Παρασκευή, 7-2-2020, στη Μουσειακή Αγωγή με διάφορες δράσεις με αφορμή την έκθεση που φιλοξενείτε στο σχολείο.

Η κ. Κοσκόρου, Διευθύντρια του Μουσείου Καποδίστρια, θα μιλήσει πρώτα με τους μαθητές και μετά θα μιλήσει σε εκπαιδευτικούς για τον εκπαιδευτικό ρόλο του Μουσείου με αφορμή τη μουσειοσκευή για τον Καποδίστρια. Το απόγευμα θα παρουσιαστεί το πρόγραμμα των μαθητών, οι οποίοι θα ξεναγήσουν τους παρευρισκόμενους στην έκθεση.

Οι δράσεις μας “Το Μουσείο πάει Σχολείο” με την έκθεση και οι “Μαθητές ξεναγούν…” θα είναι ανοιχτές για μαθητές σχολείων της πόλης μέχρι τον Μάιο.

Ευχαριστούμε το Europe Direct Nafplio.

Περισσότερα Άρθρα

Καλαμάτα: Μωβ κάδοι ανακύκλωσης ρούχων και υποδημάτων

Στον Δήμο Καλαμάτας ξεκίνησε εκ νέου το πρόγραμμα ανακύκλωσης ρούχων και υποδημάτων. Πρόκειται για μωβ κάδους, οι οποίοι έχουν τοποθετηθεί σε διάφορα σημεία της πόλης και δέχονται ρούχα, λευκά είδη, ζευγάρια υποδημάτων, τσάντες και ζώνες. Οι πρώτοι 33 μωβ κάδοι έχουν ήδη τοποθετηθεί, κατόπιν έγκρισης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, σε διάφορες τοποθεσίες και αναμένονται τις […]

Ανακοίνωση τμήματος υγείας Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Αργολίδας

Συμπληρώνεται σχεδόν ένας χρόνος πανδημίας στη χώρα μας, με τους εργαζόμενους σε όλες τις δημόσιες δομές της υγείας να δίνουν σκληρά την μάχη και να θρηνούν και δικούς τους νεκρούς, μαζί με τις χιλιάδες των συμπολιτών μας. Σε όλο αυτό το διάστημα η κυβέρνηση και η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, αρνείται να ενισχύσει το […]